20-годишна остана девствена след 150 орга*ма

20 годишната британка Ейми Ричардс шокира света като разкри, че е останала девствена след повече от 150 оргазма.

ЕймиКолкото и невероятно да звучи това е напълно възможно, защото тя изкарва прехраната си като тестер на секс играчки.

Самотната Ейми работи за един от най – големите онлайн магазини за секс артикули на Острова и не изпитва никакви притеснения от професията си. Признава обаче, че към тази работа се е насочила заради липсата на сексуален партньор в живота и с помощта на изкуствените приспособления не само печели пари, но и запълва празнотата от невъзможността да прави истински секс.

„Никой не ме обича, а аз имам нужда от романтика. Така че работата ми изпълнява и тази роля, така да се каже запълва празнотата в мен. Затова може би съм виновна самата аз, защото винаги съм предпочитала да остана сама, вместо да си легна с някой случаен. Ще чакам, докато намеря истинската любов“ – коментира младата жена.

Ейми Ричардс разказва още, че всичко започнало случайно точно преди една година. Тогава навръх Свети Валентин отишла до магазин за секс играчки с намерението да си купи еротично бельо, защото решила във въпросната вечер да изгуби девствеността си с някакъв свой познат. Вместо с кюлоти обаче, от магазина излязла с първия си вибратор, а скоро след това прочела обява, че веригата търси тестери.

„Първия път краката ми се разтрепериха като на Бамби, защото не знаех какво да очаквам. После разбрах, че няма нищо страшно и като видях обявата реших да напусна старата си работа на сервитьорка в ресторант“ – допълва британката и уточнява, че ще напусне секс сферата когато си намери сериозен приятел.

Източник: skandalno.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *