Щракнаха Златка със странен белег на ръката! От какво ли е?

Златка РайковаПлеймейтката Златка Райкова здраво се издъни с фотошопа. Красавицата си пусна снимка от мрежата, на която се фука, че е на почивка в съседна Гърция. На фотоса Златка показа перфектните си форми по бански. И събра очите на мъжете в социалната мрежа.

И докато едни се дивяха на стройното тяло на Златка, други се чудеха какъв е огромният розов белег на ръката й. Оказа се, че е следа от фотошопа и красавицата здраво се е издънила с него.

„Какво е това на ръката на Златка“, „Сякаш са я драли“, „Оставили са си ръцете с фотошопа“, коментират потребители в мрежата. Както стана ясно, моделката бе решила да се поизвае с редакторската програма. Този път обаче художникът буквално си е оставил ръцете, а грозен розов белег зейна на ръката на Златка.

Докато мистерията бъде разгадана, плеймейтката стана обект на всевъзможни слухове, включително и че настоящото й гадже я тормози. Както стана ясно обаче Златка просто е прекалила с фотошопа.

Като цяло силиконовата фурия в последно време е изключително активна в социалната мрежа. И не спира да се фука пред всички, какво прави във всеки един момент от ежедневието си.

Източник: kliuki.ws

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *