Щракнаха белезниците на Гошо Културиста за кражба на злато

Задържаха Гошо КултуристаЩракнаха белезниците за пернишкия бандит Г.И.- Културиста. Той е арестуван за взломна кражба на 30 грама златни накити от апартамент в квартал “Тева”. Лицето е заподозряно в извършване на множество обири на територията на област Перник. Наложена му е постоянна мярка ‘’Задържане под стража’’, съобщава “За Перник”. 37-годишният бандит е задържан след близо осем месечни усилия на полицаи и прокурори от Перник. На Гошо Културиста е  наложена мярка за неотклонение “Задържане под стража“.

Като тартор на банда той е осъждан на пробация за срок от 8 месеца за хулиганство и срещу него са водени 7 досъдебни производства за кражби, хулиганство и причиняване на средни телесни повреди. Повдигнато му е обвинение за унищожаване и повреждане на имущество и му е наложена мярка за неотклонение ‘’ Задържане под стража’’, която е изменена в ‘’Парична гаранция’’.

Припомняме, че  на 1 септември, около 02,30 ч. група от 10 маскирани лица, начело с Културиста, нахлули в района на рудник ‘’Гарванов’’, гр. Перник и започнали да удрят петимата охранители. В резултат на побоя на двама гардове са нанесени тежки наранявания. Мъжете са настанени в столични лечебни заведения с различни травматични увреждания, комоцио и спукан череп. Изпотрошен бил и автомобила на гардовете. За по-малко от 4 часа тогава пернишките полицаи задържаха девет от десетимата криминално проявени извършители.

Източник: БЛИЦ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *