Ще паднете от смях! Топ 3 на най-бруталните реклами срещу затлъстяването! (СНИМКИ)

Реклама срещу затлъстяванетоЗа да бъде една реклама успешна, е необходимо не само наличието на хитра идея, а също и успешното й реализиране. И пак не е гаранция, че ще привлече внимание. Точно заради това маркетинг специалистите се надпреварват да измислят все по-щури и щури реклами с единствената цел да бъдат забелязани. Някои реклами да наистина оригинални, други будят недоумение, а трети са толкова шантави, че предизвикват неповторима смесица от искрен смях, учудване и съжаление.

Колегите от div.bg са направили класация с най-откачените реклами. Тематиката на всички е обща – все по-нарастващия проблем с наднорменото тегло и борбата с излишните килограми. На пръв поглед наистина добра кауза, изпълнението на която обаче би могло да се приеме като доста обидни от някои хора. Особено ако маркетинг експертите са си позволили да бъдат откровени до болка в рекламните си послания.

Вижте кои са трите най-нелепи реклами за отслабване в галерията ни:

Реклама с автобусна спирка

Реклама с автобусна спирка

Трудно е да бъдеш малко момиченце, когато не си малка.

Трудно е да бъдеш малко момиченце, когато не си малка.

Омръзна ви да сте грозни и дебели?

Омръзна ви да сте грозни и дебели?

 

1. Автобусна спирка с вграден кантар – защото няма по-силен мотиватор от публичното унижение да седнеш на въпросната спирка и всички около теб да видят, че теглото ти подхожда повече на борец по сумо.

2. Реклама на фитнес център: “Омръзна ви да сте грозни и дебели? Бъдете само грозни!” – без коментар

3. “Трудно е да бъдеш малко момиченце, когато не си малка.” – борбата с наднорменото тегло при децата е повече от брутална. Буквално.

Източник: razkritia.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *