Ще паднете от смях! Тези налудничави снимки побъркаха нета!

Котко-брадитеНова мания тресе интернет пространството и привлича все повече хора.

“Котко-брадите” станаха хит в интернет

Да снимаш котката си отдавна вече не е кой знае колко интересно. Да се снимаш с котката си пък си е направо скучно. Точно затова собствениците на котки решиха да си измислят нова мода, чрез която хем да покажат на света рошавия си домашен любимец, хем да бъдат оригинални. И воала!

Роди се идеята за котко-брадата! Точно така, това е последната мода сред хората, които си имат за домашен любимец вкъщи котка. Техниката за правене на снимката е повече от проста – хващаш котката, обръщаш я с муцунка към камерата, поставяш я пред лицето си, така че да й се вижда само нослето и устата и снимаш. Резултатът е повече от смешен, а този род снимки за отрицателно време заляха онлайн пространството и се превърнаха в хит не само сред тийнейджърите, ами и сред по-големите.

Котко-брадитеКотко-брадитеЕстествено, за целта ви е необходима спокойна котка, която няма нищо против да я размятквате пред лицето си, за да си направите смешната снимка.

Както вече споменахме, резултатът е потресаващ, а манията вече се прехвърля и на собствениците на кучета, които са започнали да си правят “куче-бради”.

Вижте и вие галерията с безумно смешните бради.

Източник: kliuki.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *