Ще живеем по-дълго! Ново хапче въздейства върху хормона на стареене

Хапче срещу стареенеПо последна информация от научните среди британски учени са разработили хапче, с което ще се въздейства върху хормона на стареене в човешкия организъм.

Целта на това ново хапче е да окаже въздействие върху функционирането на някои жлези в тялото, които са ангажирани с отделяне на и  натрупване на мастните вещества, предават от chudesa.net.

Веществата, които се отделят обработване на храната – мазнини и въглехидрати не могат да бъдат максимално разградени и стопени, дори и когато човек активно спортува.

Но това вече е възможно с помощта на хапчето, което ще въздейства върху хормона на стареене. Хапчето ще активира този хормон да започне да действа още по-добре.

Когато той действа още по-добре, това ще гарантира пълноценно функциониране на човешкия организъм, качествено усвояване на хранителните вещества, разграждане на онези, които трябва да се разградят, без да се натрупват излишно в тялото.

По този начин и състоянието на клетките ще бъде отлично, а състоянието на кожата ще бъде също в чудесна форма.

Правилното функциониране на хормона няма да позволява да се натрупват ненужни мазнини в тялото, които предизвикват развитие на диабет.

Новото хапче против стареене ще окаже влияние върху човешкия хормон ирисин, който се намира  в кръвта и така ние ще живеем по-дълго и ще изглеждаме още по-добре.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *