ШОУ! Този младеж предизвика смях с татусите си! (СНИМКИ)

смешни татуси“Докъде стигнахме!” Възкликват интернет потребители.

Имаше време, когато татуировките бяха нещо лично, имаха дълбоко значение за хората, върху чиято кожа са създадени. Сега татусите са мода и почти всеки млад българин има поне един. Не че има нещо лошо в това, но е хубаво преди да се маркираш за цял живот, тази татуировка да значи нещо и никога да не съжаляваш, че я имаш, предават от petel.bg.

Че сме чалга нация, така е, но някои почитатели на поп-фолка стигат много далеч в манията си по кръшните певици и ориенталските ритми. Случва се попаднем на млади хора, жигосали се с татуси, посветени на любимите им чалга изпълнители- младо момиче с надпис на ръката “Алисия” и други подобни.

Да татуираш на тялото си името на друг човек, би трябвало този човек да значи много за теб, да те обича и ти да го обичаш, да променя живота ти и да бъде винаги до теб. Съмняваме се поп фолк изпълнителите да заслужават подобно обожание. Майка, баща, дете – да, поп фолк певица/певец – не.

Един български младеж стигна дори още по-далеч. Той си е татуирал “Цветелина Янева” и “Оркестър Орфей”.

татусиРусата изпълнителка публикува снимките на фена в профила си в социалната мрежа. Естествено фотосите предизвикаха вълна от коментари. Повечето интернет потребители намират татусите за смешни, защото иначе щеше да е тъжно.

“Хахаха, луд човек! Какво е направила тази чалга певица за него, че се е татуирал с нейното име? Най-вероятно нищо, а той просто търси внимание и 5-минутна слава!”, “Тъжна картинка! За жалост това е реалността в държавата си-население с промити от поп фолка мозъци и ценности и морал под нулата. Смешна работа, след време ще съжалява, че се е маркирал така, но кой да мисли за в бъдеще?”, коментират хора в мрежата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *