Шок! Софи Маринова продължава да скандализира с бременността си!

Етикети: , , , , , , , , ,

Софи МариноваСъвсем наскоро самата Софи Маринова обяви на всеослушание, че е бременна за втори път. За разлика от другите певици, които крият радостната вест с месеци от суеверие, ромската перла не е спряла да бълва скандални разкрития за бащата на бебето и самата бременност пред медиите. 

Оказа се, че певицата така ѝ не е отишла на доктор, който да потвърди бременността ѝ. Първи радостната вест научил единият от по-големите братя на певицата, който видял положителният ѝ тест за бременност. Софка сподели, че първият човек на когото е казала, че може би е бременна е бил синът ѝ-Лоренцо, който много се зарадвал. Той не спирал да целува корема на майка си и постоянно питал кога ще се роди бебето. За мъжът, от който е забременяла Софи Маринова, самата певица разкри, че не знае много. Единственото, което имала от него, освен бебето в корема си, е селфи, което си направили в паметната за ромската певица вечер. За него певицата разкрива само, че е млад, много симпатичен, на 21 години и са се харесали в дискотека. По-късно флирта в дискотеката преминал в усамотение в хотелска стая, където станало ѝ бебето.

Самата Софка споделя без притеснение, че от години не се пази от нежелана бременност, защото искала да има вече второ дете, въпреки че няма мъж до себе си. Именно за това не се ѝ замислила да махне бебето, след като разбрала, че е бременна. Тя нямала намерение да търси отговорност от бащата и вече обмисляла как да го кръсти, а освен това споделила, че бременността ѝ е лека и дори си пуши и пие алкохол, без да се притеснява. Като цяло, обаче, не е зле първо да отиде на лекар, за да се потвърди със сигурност, дали е бременна певицата, или месечният ѝ цикъл закъснява по друга причина, коментираха колегите от hotarena.net.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *