ШОК! Резултатите от аутопсията на Майкъл Джексън извадиха стряскащи факти!

Майкъл ДжексънСъдебните заседатели, които разглеждат случая със смъртта на Майкъл Джексън, са потресени от снимките, направени при аутопсията му. Те са направени непосредствено след нея и разкриват стряскащи факти около външния вид на Майкъл. От тях ясно се вижда, че устните на певеца са били татуирани в розово, веждите с черно мастило, а предната част на скалпа му всъщност е била татуировка, която е изпълнявала функцията да свързва челото му с перуките, които е носел през последните години.

Докладът от аутопсията потвърждава съмненията, че кожата на Майкъл Джексън е станала по-светла заради рядката болест „ветилиго”, научи Мениджър БГ.

Лекарят извършил аутопсията сподели, че пигментацията на кожата на поп иконата е била неравномерно разпределена, като някои места са били значително по-тъмни от други. Заключението на специалистите е категорично, че Майкъл е бил в относително добро здраве и е починал от свръх доза от лекарството „пропофол”.

Цялата ситуация също така е била утежнена и от факта, че Джексън изпил различни успокоителни още същата сутрин.

Според експертната оценка на известният кардиолог д-р Даниел Уолгелернтър, Майкъл е злоупотребявал от доста време с различни субстанции, но не е имал никакви сърдечно-съдови заболявания, които да налагат някакво лечение. Уолгелернтър също така изрази мнения, че личният лекар на Джексън не е бил подходящ избор, защото Мъри е бил специалист единствено в своята сфера и не имал нужната подготовка за да се справя с особените нужди на певеца.

Източник: manager.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *