ШОК! Последен писък на модата в униформите на МВР! (ФОТО)

униформите на МВРЧичко полицай не носи само палка, но и отличителните белези, че служи на властта и след това на народа.

Докато осигуряваха безпрепятственото преминаване на депутатите към парламента, някои от униформените демонстрираха изненадващ стайлинг.

До преди няколко седмици полицията и протестиращите се обичаха, но от 23 юли май не е съвсем така. Вече не се носят цветя и бутилки минерална вода, но и никой не го очаква. Не се знае дали от министерството плащат за положения извънреден труд през последните месеци, но поне от провинцията непрекъснато идва бодра смяна.

Идеално свършилите си работата като пазители на реда униформени вече демонстрират и „политически коректен” стайлинг. Наред с ключето за белезници, на кръста на поне един полицай можете да видите тока от „доброто старо време”.

Служителите на силовите министерства са деполитизирани със закон, но вчера някой е решил да демонстрира, че не само по заповед е на „правилната страна”.

Токата на колана му е със сърп и чук – и със сигурност притеснява протестиращите точно толкова, колкото и палката в ръката.

Източник: razkritia.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *