Шок! Поп – фолк певица заболя от интимен косопад

Поп – фолкХора от музикалния бизнес разкриха потресаващо, че една от най – известните поп фолк певици страда от косопад по интимните части. Още по – интересно е, че ужасяващата новина била разпространена след невероятен скандал на изпълнителката с постоянният й партньор, който я обвинил в изневяра.

Съвсем наскоро всеизвестната дама (чието име от куртоазия ще запазим в тайна) се залюбила с богаташ с корени от Азия, който е изключително ревнив. Едно от условията, които поставил на новата си изгора било да спре да обезкосмява интимните си части, защото според неговите разбирания това е признак на лошо възпитание.

В името на разбирателството и на банковата му сметка, поп фолк певицата решила да изпълни изискването. Минала цяла седмица, но така и не поникнала никаква растителност. Последвали чутовни скандали, които потресли до дъното на душата колежките на въпросната дама. Това я принудило да отиде на дерматолог, който бил категоричен: Страдаш от интимен косопад.

Любовникът обаче бил толкова ревнив, че дори и диагнозата на специалиста не успяла да го успокои. Последвали нови разправии и купища сълзи, но решение така и не било намерено. Експертите препоръчали на изпълнителката да намали темпото на живот, за да облекчи напрежението, но тя категорично отказала да проваля кариерата си заради толкова дребно за нея нещо.

Специалисти обясняват, че по всяка вероятност певицата е засегната от интимен косопад заради употреба на неподходящи противозачатъчни хапчета, които са сред основните причинители на оплешивяване сред женската част от населението.

Източник: skandalno.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *