ШОК! Педофили и извратеняци направиха партия

Педофили и извратеняци направиха партияХоландия е в шок след като местните педофили решиха да основат политическа партия, за да узаконят нагона си.

Тя се казва “Благотворителност, свобода и разнообразие” и първото записано в платформата й е възрастта за сексуални отношения да падне от 16 на 12 години, а с течение на времето да бъде избор на самите младежи. Може и от пет години. Педофилите настояват да се узакони и детската порнография, но са твърдо за преследване на търговията с подобни материали. Освен това искат свободно излъчване на порно по телевизията, а само това, което съдържа насилие, да е в по-късните часове на вечерта.

В платформата на новата партия се иска и да бъде легализиран секса със животни. В него нямало нищо лошо, ако любителите на тези забавления не насилват козите, овцете, кучетата и кравите и другите си любовни обекти. Партийните функционери не подминават и сексуалното образование на младежта. То трябвало да започна от двегодишна възраст, а не както сега – от 16. Така децата щели отрано да могат да се наслаждават на секса и да направят своя избор кой им е най-приятен.

Сред многото искания има и такова – хората да получат пълната свобода да ходят голи по улиците, да се съвъкупляват, където си поискат и това да не е подсъдно от закона и да имат достъп до всички видове наркотици. Всяко забранено нещо поражда по-голямо любопитство и съответно повече злоупотреби, смятат те. Любопитното е, че тези крайно нагли искания на новата партия се подкрепят от 18 процента от холандците, докато останалите 82 са шокирани и искат обявяването на партията извън закона.

Източник: skandalno.net

3 коментара по “ШОК! Педофили и извратеняци направиха партия

  1. EI HORA ,VIARVAITE V BOG ,ZASHTOTO KOGATO STANAT TEZI IZVRASHTENIA ,TOVA SA POSLEDNITE VREMENA ,PISANO E ZA TIAH V BIBLIATA I BOG SHTE DOIDE I SHTE SADI SVETA TOGAVA ,TAKA ,4E POKAITE SE .TOVA E SODOM I GOMOR MAI RAPA DA IADAT.TANIA

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *