ШОК! Откриха дрога в кутийка от шоколадово яйце

дрога в кутийка от шоколадово яйцеПолицията в Лом задържа 26-годишен мъж за притежание на наркотици. Във вторник униформените служители посетили фургон, пригоден за питейно заведение в крайдунавския град, пише konkurent.bg.

По време на личния обиск на И.М. в него е открита кутийка от шоколадово яйце, където се крият изненадите за хлапетата. Там обаче вместо играчки имало малко над 8 грама канабис, както и саморъчно свита цигара.

С наркотици са спипани и други лица по време на проверката в кръчмата фургон. По данни на МВР той е собственост на 44-годишния З.М., но се ползвал от 20-годишния му син П.З.

„При извършеното претърсване във фургона, укрити под кашон, са намерени и иззети 2 полиетиленови пликчета, съдържащи суха зелена листна маса с общо тегло 1,33 грама канабис. Непосредствено до тях е намерена кутия от цигари, съдържаща семена с маса 12 грама канабис“, казаха от МВР в Монтана.

При направения обиск на младежа е установено, че и в дрехите си крие около половин грам от забранените вещества. Друго лице, което също било на място – 18-годишния А.П. от Лом, също е спипан с близо половин грам канабис. 26-годишният ломчанин е задържан за 24 ч., а аверите му само са разпитани и освободени от полицаите.

При друга акция за наркотици е задържан 27-годишен мъж от село Дългоделци. Имотът му в селото е проверен от униформените, които открили около 1,45 кг. суха листна маса, която реагирала при направен тест на канабис. Той е задържан за 24 ч. в районното управление на Лом.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *