Шок! НЛО сгази камион в Германия (ВИДЕО)

НЛОЖителите на Германия са в ужас от репортаж на журналисти от местен телевизионен канал. На кадри, заснети от камери за наблюдение, монтирани на тунел в Щутгарт, се вижда как с пълна скорост НЛО излиза от съоръжението и блъска камион. А кореспондентът на канала 9HPDM Андреа Краус нервно разказва за случилото се. След това водещата показва кадрите, на които ярка топка светлина минава през автомобилния тунел, след което странният обект с мощен взрив се блъска в пътуващия по шосето камион. В рамките на няколко дни видеото е гледано над 200 000 пъти, потребители от целия свят активно обсъждат видяното. Също така, повечето коментари се свеждат до мнението, че видеото е изцяло изфабрикувано.

Този извод може да се направи, защото каналът 9HPDM или German News Broadcast, както се посочва в подписа към видеото, в Германия не съществуват. Освен това, както е забелязал един от потребителите, водещата говори на немски със силно изразен френски акцент. По думите му, то работи близо до въпросния тунел, от който уж се е появило НЛО-то, но не е чул абсолютно нищо за инцидента.

Друг потребител пише, че мимиката на “журналистката” говори за това, че тя не казва истината. В крайна сметка мнозина пишат, че записът на летящото из тунела НЛО до болка напомня аналогична сцена от филма “Мъже в черно”.

Източник: БЛИЦ

Един коментар по “Шок! НЛО сгази камион в Германия (ВИДЕО)

  1. Че репортажа е пълна глупост се вижда ясно, обаче водещата си говори на чист швебиш, типичен за Баден-Вюртемберг, чиято столица е Щутгарт.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *