ШОК! Мъж поиска развод по време на сватбата си

Мъж поиска развод по време на сватбата сиСаудитски младоженец поиска развод още по време на венчавката си, след като за пръв път видял лицето на булката и установил колко е грозна, пише в. „Дейли мейл“, цитиран от БТА.

Сватбената церемония се състояла в свещения град Медина. Но нито булката, нито младоженецът се били срещали очи в очи преди ритуала. Когато женихът повдигнал булото на булката за традиционната снимка, той възкликнал:

„Това не е жената, която си представях! Прощавай, но аз се развеждам!“. Венчавките, при които младоженците не са имали визуален контакт помежду си, са често срещано явление в Близкия изток.

След грозната случка булката избухнала в сълзи, а гостите се опитали да замажат гафа. Събитието предизвикало остри коментари в социалните мрежи. Повечето потребители изказват мнението, че красотата на жената е по-скоро вътрешна и че поведение на жениха е неприемливо.

По-старите хора коментират, че днешната младеж търси само външния блясък, а загърбва традиционните ценности и морала. „Дано Бог й даде по-добър съпруг, който по-добре да я оцени“, пишат те.

Мъжката част от потребителите също осъди поведението на жениха. „Той не е истински саудитец, защото избяга като страхливец пред своята отговорност. Заслужава да си остане стар ерген!“, пише Абу Нас във Facebook.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *