Шок и ужас: Истински вампир потресе Турция

Вампир23-годишният мъж карал баща си да му доставя банки с кръв, като малък пиел от собствените си вени.

Турчин силно вярва, че е истински вампир и постоянно изпитва неутолима жажда за кръв. Въпросният мъж вече не е на свобода. В клиниката, където е прибран, е установено, че има разстройство на личността и във всеки един моменти е напълно различен човек. 23-годишният човек представлява истинска опасност за обществото, защото е нападал хора, за да пие кръвта им. В момента ще се разискват методите, с които ще се подложи на лечение. Името му се пази в тайна. Заради близки и семейство. Младият „вампир“ е започнал кариерата си по много необичаен начин, дори за кръвопиец. Той е използвал бръснарско ножче, наранявал е тялото си и е събирал кръвта в чаши, за да я пие. Тази нужда да прави всичко това е описана от докторите по следния начин: „За него това е нещо изключително жизненоважно. Колкото например дишането“. Но турският Дракула не спрял дотук. Неговата непреодолима жажда го е накарала да принуждава баща си да пълни банки с кръв. Това обаче не му било достатъчно и тръгнал по улиците, главно нощно време, и дебнел жертвите си. Нападал ги изненадващо, пробождал ги с остър предмет и буквално смучел от раните.

Лекарският екип обясняват, че човекът не се е родил с тази странност. Няколко силно травмиращи фактора са изиграли основна роля в оформянето му на вампир: Дъщеричката му умира на 4 месеца, става свидетел на убийството на чичо си и вижда как негов приятел извършва зверско убийство. „Той не си спомня нищо от това, което е извършвал, защото когато „превключва” от една личност на друга, паметта му се губи. Учудващо спокойно разговаря с нас, без намерения да ни напада. Явно вампирът в него е заспал“, казват докторите.

Въпреки неприятната история, има добри новини. Програмата, по която ще се лекува, ще продължи 6 седмици. Вероятността да се изчисти това поведение на кръвопиец е много голяма. Но за да се справи и всичко да протече максимално гладко, алкохолът трябва да се ограничи до нулата. Определено алкохолизмът е най-малкият му проблем в момента. За пореден път се убеждаваме на какво е способно човешкото съзнание и какво може да причинява.

Източник: БЛИЦ

Един коментар по “Шок и ужас: Истински вампир потресе Турция

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *