Шок и Ужас! Жена пищи, глутница кучета я разкъсват!

Зло кучеЖена попадна в „Пирогов”, след като беше нахапана от кучета. Инцидентът е станал в столичния квартал „Бояна”. Часове след нападението кучетата обаче са изчезнали. Полицията установява домашни или бездомни са животните.

Както всяка седмица Мимоза Стоименова минава пеша по улица „Лескова гора” от дома на приятелката си към спирката на градския транспорт. И преди е виждала там да се разхождат кучета. За първи път обаче се спускат към нея и я повалят за секунди. „Аз паднах по очи. Едното ме захапа и не пуска, а другото ми разкъса качулката и ме хвана също – за ухото и главата. От ухото половината беше откъснато. Аз пищя, те не пускат, аз пищя, те не пускат”, разказва за преживяното жената.

Виковете й чуват работещите наблизо охранители. Момчетата вадят телефона на пострадалата и звънят на нейна близка, която я откарва в „Пирогов”. Минути по-късно полицията прави оглед на мястото. Разследващите обаче установяват, че там кучета няма. Никой не е видял животните да се прибират или отвеждат някъде. Разследването се води срещу неизвестен извършител. Сигнализирани са и от „Екоравновесие”. Техните опити да открият животните също са безуспешни.

6 коментара по “Шок и Ужас! Жена пищи, глутница кучета я разкъсват!

  1. Добре де,защо кучетата налитат все на някви лелки????Явно усещат злобата и лошотията в тях и се чустват застрашени и затова нападат,друго обяснение немога да се сетя.

  2. Ем като не са открили кучетата, директно се уволняват сичките тъпанари дето ги защитават и от техните пари се плаща за тотално избиване на кучатата. Проблемът е решен- няма кучета да хапят хората, спестяват се пари за заплати на тия кучезащитниците!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *