ШОК! Жена наказа съседка, заливайки вратата й със стара мазнина

СъседкиВарненка беше глобена с 1 000 лева, след като заля своя комшийка с мазнина от фритюрник.

36-годишната жена, от дълго време в лоши отношения с живущите в своя ход, отмъщава на своя съседка, заливайки вратата на апартамента й със стара мазнина от фритюрник. Потърпевшата обаче решава да замълчи в името на по-добрите междусъседски отношения, но малко по-късно, когато извежда кучето си на разходка, е изненадващо нападната от агресивната си комшийка, която започва да отправя закани към нея и детето й.

Скоро скандалът придобива страховити размери и други живущи в сградата се появяват, опитвайки се да сложат край на грозната сцена. Това обаче само още повече нахъсва афектираната кавгаджийка, която насочва словесната си атака и към тях.

Живущите се виждат принудени да подадат незабавно сигнал в полицията, след като се убеждават, че сами не могат да овладеят ситуацията. Това обаче не слага финал на драмата, защото и униформените на свой ред стават мишена на обидите на разгневената дама.

Впоследствие вината на жената е призната в съда, но чистото й съдебно минало я спасява от наказателна отговорност, като получава единствено административна санкция.

Източник: razkritia.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *