ШОК! Държавна сигурност подслушвала Ванга!

Етикети:

ВангаСкандални разкрития за Ванга са на път да взривят обществото в България. Оказва се, че феноменалната пророчица е била подслушвана от Държавна сигурност, при това в продължение на години и то без нейно знание. Във всички стаи в дома й в Рупите е имало монтирани микрофони, чиято цел е била да записват не само разговорите на пророчицата с клиентите й, а също и личните й разговори с близките й хора.

В откровено интервю за Люба Кулезич журналистката Светослава Тадаръкова, понастоящем Светослава Рудолф, разкри, че само в стаята, в която Ванга е гледала на клиентите си, монтираните микрофони са били пет! Агентите на ДС са използвали да ги вмъкнат по време на ремонт на дома на пророчицата.

Хората на ДС са оправдали скандалните си действия с мотива, че са имали сигнал, че пророчицата е била изнасилвана при това цели два пъти. И микрофоните били необходими, за да се гарантира безопасността й като по този начин държавата щяла да предпази Ванга от ново посегателство, предават от ПИК.

Тези данни естествено вбесиха потребителите. “Дрън дрън, пълни глупости! Измислици, за да оправдаят гнусните си подслушвания”, беснеят форумци.

Източник: razkritia.com

Един коментар по “ШОК! Държавна сигурност подслушвала Ванга!

  1. В интерес на истината, Ванга не само, че е била подслушвана, та тя беше агент на ДС и то, от когато беше открита голяма сума дойче марки под кревата й… Прибрана от властите, след което освободена, защото се съгласила да съдейства на ДС. :))

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *