ШОК! Двама влюбени си смениха пола едновременно и се сгодиха (ВИДЕО)

Влюбени със сменен полДжейми Ийгъл и Луис Дейвис са щастлива млада двойка, но се различават от всички останали влюбени на земята по това, че 20-годишната Джейми се е родила като мъж, а 25-годишния Луис доскоро е бил жена.

Когато преди девет месеца двамата се запознали, все още не били наясно с трансформацията, на която ще се подложат. Лудо влюбени един в друг, те си обещали, че ще станат семейство, но… след като си сменят пола.

Луис предложил брак на Джейми в деня, когато започнал да пие хормони, като подготовка за операцията.

Младите хора живеят в Бриджънт, Южен Уелс и не крият плановете си. Някои от местните жители обаче се оказват доста консервативни и младата двойка преживява сериозни проблеми. Джейми получава ежедневни заплахи. “Не мога да изляза сама навън”, казва тя, пише “Дейли мейл”.

Въпреки това двамата не съжаляват, че разказали историята си. Кураж намират от хората, които им признават, че любовта им ги вдъхновила.

Близо шест месеца Джейми пие хормони, които да го подготвят за операцията, която да го превърне в жена. И вече се е сдобил със силиконови импланти и дълга коса.

След като Джейми и Луис се запознали, те не се разделят дори за ден, а през март се сгодили. “По-трудно е, защото още свикваме с телата си”, признава Луис. Но двамата са упорити.

Това не е първият случай на подобни операции. Преди години съпрузи от САЩ решили да си сменят пола, тъй като не се чувствали удобно в телата си. Имали 14-годишен син. Младежът доста стресирано приел новината, но после свикнал, че майка му го придружава на мачовете като негов баща, а баща му си стои вкъщи и домакинства като негова майка.

Източник: kliuki.net

http://www.youtube.com/watch?v=sHalHLrDoGw

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *