ШОК! Войник – травестит прие исляма и се омъжи

Войник - травеститБившият войник от британската армия Лоурънс Валендър дълго време е търсил себе си и заради това е решил да смени религията си, а след това и пола.

След пълните промените той е станал първата мюсюлманка, бивш мъж, пише лондонският в. Дейли мейл.

Лорънс е искал да бъде мачо, пиел е с приятелчетата си, ходил по клубове и общувал с момичета. С една дума, държал се като типичен младеж на неговата възраст. Но всички тези нормални забавления не носили радост на момчето. За да стане истински мъж, той постъпил в редовете на въоръжените сили на Обединеното кралство. Тази крачка към възмъжаването обаче дала обратен на желания ефект – Лорънс изпаднал в продължителна депресия.

След уволнението си Валендър е решил да извърши радикален обрат в своя живот: Бившият войник напуснал бащината си къща, пуснал си коса и започнал хормонална терапия. Той започнал да се среща с мъже и накрая направил решителната крачка към смяна на пола, като се подложил на съответната операция.

Бидейки вече Люси, Валендър е решил, по-точно казано, решила, да приеме исляма. На нея й се сторило, че тази религия е много миролюбива. Всичките трансформации са повели бившия Лорънс, вече Люси, по пътя към щастието. Тя е срещнала своя съпруг Мурад, с когото сключила брак.

Щастието на младоженката е помрачено от факта, че не я пускат в джамиите, както останалите мюсюлманки. Тя обаче не оставя нещата така и се бори за правата на мюсюлманите-травестити.

Още един бивш военен наскоро поиска да бъде жена. Осъденият информатор на WikiLeaks Брадли Манинг заяви, че името му е Челси и изрази желание да се подложи на операция по смяна на пола.

Източник: novini.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *