ШОК! Вампир напада жени около Руския паметник в София. Внимавайте!

ВампирИсторията с вампири не е от вчера. Вампирите не са известни само в чужбина.

София в далечната 1933 г. Преди 80 години софиянци или по-точно софиянки са изплашени до смърт от един вампир, който се подлезавал някъде около Руския паметник и пиел кръв от жертвите, които си харесал.

Старите софиянци разказвали, че вечер от 08:00 до 09:00 часа вампирът се е притаил и чака.

Това ставало на ъгъла на старата ул. “Богове” и бул. “Бъкстон”. Когато мине някоя дама, която се хареса на вампира, той изскача и я напада в гръб. Започва да я целува, докато жената, разнежена от милувките, извие врат.

Точно тогава вампирът  впива своите зъби и се напива с кръв.

Софиянци изпаднали в дълбоко недоумение кой е този прословут вампир.

Според някои жители това бил духът на известния хайдутин  Спир Димитър. Прякорът “Спир” се появил, след като този прословут Димитър спирал закъснели пътници и ги обирал. И така години наред се възползвал от чуждите богатства, докато накрая през 1803 г. (преди 210 г.) по-хитри от Спир Димитър му устроили капан. Хванали го и го заклали в подножието на планината Витоша.

Според други вампирът е Марко Фридман, един от замесените в атентата в “Света Неделя” комунисти, който е реализиран на 16 април 1925 г.

Атентаторите са съдени и Марко Фридман е един от обесените.

Източник: chudesa.net

2 коментара по “ШОК! Вампир напада жени около Руския паметник в София. Внимавайте!

  1. НЕНОРМАЛНИЦИ!!! Вие за времена в българския език чували ли сте? Какво означава „напада“ ?може би е нападал едно време, а с това вашето „напада“ означава сегашно време – що за малоумници сте вие журналистите? Що за гадно племе сте, бе хора? Малко ли са ни проблемите, че се опитвате да вменявате страх в измъчения българин? Малко наркомани, просяци, проститутки и каква ли не измет се върти около Руски паметник, само вампир си нямахме и него „таткисахте“ да ни пие кръвчицата, щото малко други вампири в парламента ни я пият. Абе, засрамете се ! ОТКАЧАЛКИ!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *