ШОК! Бременно 2-годишно момче роди своя близнак! (ВИДЕО)

Бременно 2-годишноЛекари бяха шокирани от находката си – в стомаха на двегодишното момче, растеше неговият брат близнак. Аномалиите в човешкия род напоследък сякаш зачестиха, но сиамски близнак да „погълне“ брат си, е невероятно рядък случай, коментират водещи специалисти.

Родителите на 2-годишното китайче Сяо Фънг го завеждат в болницата на Хуаси, разтревожени от постоянно растящия корем на детето. Независимо от храната, стомахът на нещастното дете от известно време се подувал като на бременна жена и вече Сяо започнал трудно да диша.

Учудени до крайност, лекарите провели подробни анализи, а след това извършили преглед на рентген и дори на ядрено-магнитен резонанс. Резултатите от всички изследвания потвърдили неправдоподобните предположения за бременност на 2-годишното дете. Лекарите потресени потвърдили заключението, че в корема на момчето расте неговия паразитен сиамски близнак. Плодът вече заемал две трети от стомаха му и всяко забавяне би било пагубно, пише Daily Mail, затова на родителите е препоръчано да дадат съгласие за спешна хирургическа намеса.

Операцията е преминала успешно. Хирурзите отстраняват 20-сантиметровото тяло, притежаващо напълно оформени крайници, дори с пръсти на ръцете и краката. Различавал се дори полът – 2-годишният Сяо би имал брат-близнак.

В коментар за невероятната аномалия, специалистът от детската болница в Кливланд доктор Джонатан Фанароф пояснява, че сиамските близнаци се получават, когато ембрионите не се разделят напълно. Медицината няма обяснение защо единият може да спре развитието си и да паразитира върху другия.

Източник: chudesa.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *