Шокиращо! Дяволът се появи на Земята! (ВИДЕО)

ДяволДяволът се появи на Земята. Дяволското изчадие лети из небесата над смаяните погледи на станалите неволни зрители на това адско явление. Това злокобно видео е заснето посред бял ден и със сигурност ще ви накара да потръпнете от ужас и от усещане за ледени тръпки, които ще ви побият по гърба от видяното, пишат от chudesa.net.

Всъщност тези кадри са заснети по повод приближаващият празник, който е особено тачен сред католиците – Вси Светии или Хелоуин, почитан на 31 октомври всяка година. На този ден всеки човек трябва да си сложи най-смразяващите костюми, да се гримира страшно и да всява ужас сред хората, които среща по пътя си, а целта е да се прогонят злите духове и сили през цялата следваща година.

Така иновативните автори на видеото представят едно летящо дяволче, което стряска младежите, които спортуват на игрището, или бягат в парка, или просто се разхождат.

Само за два дни, откакто клипчето е качено в най-големият портал за видеосподеляне YpuTube, то е видяно от повече от 1 280 000 потребители. А коментарите под него са доста разнородни.

Гледайте го и се забавлявайте на този летящ дявол. А защо не и тези кадри да ви вдъхновят за тоалета ви за предстоящият празник Хелоуин.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *