„Шивач на девственици“ избяга в Гърция заради страх от линч

Шивач на девственици Специалистът по изработване на втора девственост бе принуден да напусне страната след заплахи за саморазправа и дори смърт от гневни бащи, братя и съпрузи на „потърпевши“ момичета.

48-годишният д-р Таско Конев в последните години се е занимавал дискретно с много специфична дейност. Той е създавал “нова девственост” на млади момичета, които са вкусили от ябълката на греха, но се срамували и притеснявали от това. Става въпрос най-вече за представителки на ромския етнос и на млади туркини от селата край Айтос и Руен. За мургавите ни сънароднички било недопустимо да се оженят и да не бъдат „честни“. Това веднага опозорявало семейството на момичето, а то било пропъждано от дома от своите братя и баща си. В повечето случаи след това ромките ставали невръстни проститутки и попадали в лапите на местните сутеньори. Заради това тези, които са прегрешили и са правили секс, преди да се омъжат, живеели в постоянен страх.

Към тези две “пазарни ниши” се е насочил д-р Конев, който е видял възможност да направи пари от идеята си. Самият той по специалност е бил коремен хирург, но впоследствие специализирал и пластични операции. Заради голямата конкуренция в бранша решил да търси новите неразработени полета за правене на пари.

Всъщност първата му клиентка не е момиче от ромския или турския етнос, а млада студентка по химия от Бургас. Тя искала да вземе акъла на богат мъж, с когото се срещала шест месеца, но не му “пускала”, а само възбуждала въображението му. Д-р Конев разбрал за търсещата “втора девственост” мома чрез общ познат и веднага си предложил услугите. Майсторът на скалпела, шева и кройката разполагал със собствен оборудван хирургически кабинет, но държал на голяма дискретност, защото дейността му била полулегална. Когато се срещнал със студентката, докторът й обяснил обстойно какво точно предлагал. А именно присаждане на нова девствена ципа, изработена от специална материя. Тя се „залепяла“ по строго определен начин за съответното място и момичето отново ставало “честно”. По нищо не се разбирало, че е имало други мъже преди това. Било необходимо да се изчака около седмица, за да се срасне новата материя с кожата и органите на жената. Операцията струвала 5 хиляди лева, които мераклийката платила.

След това постепенно клиентелата започнала да расте. При д-р Конев пристигали всякакви жени. Кабинетът му прекрачила дори 47-годишна богата дама, която му платила солидната сума, за да изпита отново удоволствието да бъде дефлорирана. Все пак най-чести негови посетителки били млади ромки и туркини. Повечето от тях били на възраст между 12 и 18 години. Всички те искали на всяка цена да си върнат „честността“, защото се страхували от гнева на роднините и годениците си. “Шивачът на девственици” бил потресен от един случай, при който 14-годишна ромка била накарана да пълзи като куче из цялата махала и да моли за секс всеки срещнат мъж. Това било дело на братята и баща й, които открили, че тя не е била “честна” на сватбата си. Момата била върната от съпруга си, който заявил, че не иска курви в къщата си.

С течение на времето бургаският доктор си създал наистина солидна клиентела, разкриват негови колеги. За период от около година Конев ощастливил над 100 млади жени от Бургас и региона и направил добри пари. Купил си нов автомобил “Опел Антара”, оборудвал кабинета си с нова техника и започнал да демонстрира висок стандарт на живот. Колегите му се чудели откъде вади парите. Неговата официална версия била, че е получил солидно наследство от леля си, която била емигрант в Германия от 1968 година и имала добър бизнес там.

Точно когато завъртял бизнеса си и започнал да вади хубави пари обаче, се получила голяма засечка.

Преди около месец при него дошла изключително красива туркиня на 17 години. Тя била от село Просеник, което се намира на десетина километра от общинския център Руен. Момичето, което се представило като Айтен, поискало спешно да си направи операция, защото имало сватба след пет дни. Д-р Конев казал, че този срок не е достатъчен и трябва поне седмица, за да станат нещата. Айтен обаче настоявала много – тя трябвало да се омъжи за много богат бизнесмен от Кърджали, който имал бизнес с дърводобив и притежавал ловни полета в Източните Родопи. Искал я за жена и нейните родители я дали. Самата тя също искала да се жени за него, но за беда вече имала връзка с двама мъже. Държала да бъде девствена, защото в противен случай щяло да стане голям скандал. Нямала пари и заради това платила със златни накити. Дала на Конев обеци, пръстени и гривни с общо тегло над 200 грама.

Той направил операцията и Айтен щастлива тръгнала за село, за да чака любимия си. След два дни обаче на вратата на кабинета се почукало настоятелно. Докторът отворил и видял няколко млади мъже заедно с по-възрастна забулена дама. Поискали да говорят с него. Когато влезли вътре, му казали, че знаят всичко за Айтен и операцията и той трябва да върне накитите. Станало ясно, че момичето е откраднало златото от семейната ракла, където имало стари бижута отпреди 200-300 години. “Шивачът на девственици” им заявил, че не знае за какво говорят. Мъжете обаче настояли и в крайна сметка го принудили да върне златото.

След два дни дошли родители на друго момиче, които поискали сметка от доктора. Този път ставало въпрос за млада жена, която той оперирал преди три месеца. Тя била родом от Айтос, но имала приятелски отношения с въпросната Айтен. Нейни бивши интимни приятели се похвалили, че са спали с нея и недоумявали как тя е била девствена на сватбата. Родителите успели да хванат нишката и я принудили да признае, че е ходила при д-р Конев и именно тя е посъветвала Айтен също да ползва услугите му. Така кълбото започнало да се разплита страховито. Докторът започнал да получава заплахи за съд и дори саморазправа със смърт. Малко след това някой му счупил стъклата на джипа и нарязал гумите. Друг написал с червен флумастер на вратата на кабинета му „Ще те бием и е..м“

Д-р Конев съвсем изпаднал в паника, когато и полицията се заинтересувала от неговия бизнес. Той бил реално заплашен да бъде тикнат в затвора, да му бъде отнето разрешителното за практика и да си провали изцяло живота. Заради всичко това Конев решил да избяга спешно от България. Така в началото на тази година той изчезнал без следа. Кабинетът му бил опразнен – без техника и никакво оборудване. Апартаментът му – също. По-късно се оказало, че и двата имота са продадени заедно с оборудването и обзавеждането.

Д-р Конев бил ерген и нямал никакви спирачки, за да изчезне. Според информации от негови близки колеги, в момента той практикувал също полулегално пластична хирургия в гръцки хотел в една от най-южните точки на Гърция. Не е ясно дали и там произвежда „девственици“. Факт е обаче, че в България той остави над 100 момичета, които имаха шанс да изпитат отново щастието да бъдат „честни”.

Източник: БЛИЦ

2 коментара по “„Шивач на девственици“ избяга в Гърция заради страх от линч

  1. abe idioti typi, kakvo iskate ot dokrtora,ne e napravil ni6to prestypno, na toiz lekar bi trqbvalo da mu se klanqte,a ne da go sydite i presledvate,za6to ne obyrnete vnimnie na lekarite,koito ubivt horata sys svoqta nekydyrnost,ami ste se hvanali za lekarq,koito e nameril na4in samo da pomaga na horta,v kakv prestypnost go obvinqvate molq? prestypnici sa vsi4ki onezi negovi kolegi,koito vmesto d pomagt te ubivt bez nikakvo ugrizienie,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *