ЧРД на Орлин Павлов! „Много съм лесен, адски много обичам шоколади”

Орлин ПавловПевецът, който е и актьор, с успех играе танци, днес е рожденик и става на 34, записва две парчета и готви изненада в киното.

Освен като певец, Орлин се изявява с успех на театрална сцена, в киното. Преди 3 години спечели танцовото шоу „Денсинг старс”, а преди няколко месеца победи и в риалитото „ВИП Брадър”.

– Как ще прекарате рождения си ден?

– Разбира се, че го обичам и винаги го празнувам. Това е чудесен празник, винаги има пълна маса и … торта. Сега ще празнувам в столичен клуб с група приятели. Зная, че има и такива хора, които не обичат рождения си ден, но аз не съм от тях.

– Кой се грижи за менюто на този ден?

– Този път аз. Ще има някакво хапване, но пиенето ще е повече и задължително торта. Вече съм я поръчал и в нея ще преобладава шоколадът и трюфелите.

– Случвало ли се е да пропуснете и да не празнувате този ден?

– Веднъж, защото имах концерт, но после продължихме и направих купон. Така, че май никога не съм пропускал да празнувам рождения си ден.

– Има ли такъв, който няма как да забравите?

– Като дете бях поръчал на всичките ми гости, вместо подаръци, да ми донесат шоколади. Събрах 16, а понеже много обичам шоколад, изядох 14 и ми прилоша.

– А имали ли сте тъжен рожден ден?

– Имах. Като бях тийнейджър. Валеше дъжд, а едно момиче, в което бях влюбен, не ми се обади. Абе, детска работа. Иначе, винаги съм празнувал в заведение или у дома.

– Като започнахме с такава класация – може ли да отличите най-веселия си празничен ден?

– Това беше, когато играех в театър „Студио 4”. Имахме представление и след това щях да празнувам само с трупата, но нещо се обърка и останаха доста хора и от публиката. Затова пък си прекарахме много весело.

– А получавали ли сте странни подаръци на този ден?

– Ами почти всички приятели знаят колко много обичам сладко, специално шоколад, и затова вероятно съм много лесен за подаръци. Почти никога не ме пропускат и ми носят сладки неща. Е, има и други подаръци, но шоколадите са почти задължителни.;

– Какво си пожелавате сега? Къде точно са вашите амбиции – на сцената или в киното?

– Аз не мога да разделям нещата. Правя няколко неща едновременно. Записвам две парчета, които се надявам да се харесат, а скоро ще мога да кажа и друга новина – какво и къде ще играя. Така, че имам амбиции и в двете ми аплоа и мечтите ми са свързани с това.

– Вие пеете на някои от предизборните митинги на ГЕРБ. Какви са впечатленията ви – какво е настроението на хората в различните градове, харесват ли политиците, радват ли им се или ги освиркват?

– Аз пея само за една политическа партия – ГЕРБ и нямам представа като цяло. На предизборните срещи, където ходих, мога да кажа категорично, че хората вярват на тези политици и имат големи очаквания. Знаем каква е ситуацията, че сега е криза, но не видях тъжни хора. Имат настроение и … надежди. В градовете, където бях, се събират много хора на митингите на ГЕРБ, радват се на политиците, с които се срещат. Аз не видях да има негативно отношение към кандидат-депутатите, никога не са освирквали или недоволствали. Според мен хората ги подкрепяха навсякъде.

Източник: bulgaria-news.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *