Чочо Попйорданов стана татко, макар и посмъртно

Чочо ПопйордановЧочо Попйорданов вече се сдоби с дъщеря и осъществи мечтата си да стане баща, макар че не доживя този щастлив миг.

Социалните работници оформиха вчера окончателно документите по осиновяването на малката Катя от приятелката и първата любов на актьора Даниела. Чочо е вписан като баща на детето, защото всички подписи по документите са негови, без последния. Името на красивото момиченце е Екатерина Попйорданова. То е на една годинка и няма да знае дали е живяло с баща си, или не. Ще го помни само от снимки.

Чочо приживе няколко пъти се е срещал с детето, играел си с него и двамата били много щастливи. Той не знаел, че няма да види Катя никога в дома си. За сметка на това е участвал в избора на обзавеждането на детската стая и тя е решена в бяло и червено. Купена е кошара, дрешки, играчки, които чакат детето.

След смъртта на майка си актьорът просто бил вмаячен по бъдещата си дъщеричка. Непрекъснато нареждал дрешките й и играчките. В понеделник Даниела ще отведе окончателно красивото момиченце в новия му дом. В момента тя се радва, че ще става майка, а в същото време е потънала от скръб заради смъртта на любимия си. Катя ще изиграе ролята на вълшебното средство новата й майка да забрави скръбта и да се потопи във вълненията и грижите на майчинството. Катя е осиротяла и е изгубила преди време и двамата си родители, а сега отново е сираче, защото новият й баща вече го няма. Но всички са уверени, че ще има добра и грижовна майка, която много ще я обича.

Източник: skandalno.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *