Чобанов не може да се дореди до служебната си кола от любовницата му?!

Петър ЧобановГоркото финансово министърче… Едва ли не на Петър Чобанов му се налагало да пита възлюбената си: „- Мило, мога ли да взема колата днес?”

За евентуална злоупотреба със служебния автомобил на финансовия министър Петър Чобанов предават източници във финансовото министерство.

„Колата, марка „Мерцедес“, би трябвало да обслужва нуждите на министъра, свързани със служебните му ангажименти, но вместо това вози любовницата му и цялото й семейство“, посочили информаторите. Според тях всички в Министерството били наясно с този факт, но никой не смеел да реагира.

„Скъпото возило, както и личният шофьор на Чобанов са безвъзмездно отстъпени на въпросната дама – Вергиния, а министърът ползва услугите на автомобила, обслужван от НСО“, категорични са хората в ключовото министерство.

Вергиния към този момент била назначена на секретарска позиция в Министерството на икономиката и енергетиката, за да няма конфликт на интереси, ако е твърде близо до любимия си.

Въпросният автомобил изминавал между 3000 и 5 000 км месечно.

Всички, запознати със ситуацията, определят като твърде нагло това, че разходите по колата биват поемани от българския данъкоплатец, а Чобанов и неговата любима злоупотребяват буквално пред очите им.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *