Честито! Луиза Григорова заби милионерски син

Луиза Григорова и МаринСлед като мина през Явор Бахаров, бившият годеник на уж най -голямата си приятелка Радина Кърджилова – Wosh MC, сега младата и безспорно талантлива актриса Луиза Григорова е забила милионерски син – Марин.

Близки до новоизлюпената звезда издават, че настоящата й половинка е наистина много заможен младеж, който е обещал на Луиза да и купи и нова лъскава количка, но само при условие, че тя първо вземе книжка.

Дружките на Луиза издават още, че хубавицата за пръв има връзка с някой, който е по -заможен от нея. Самата Луиза Григорова пък споделя, че е много щастлива с настоящето си гадже и дори той ще я придружи на абсолвентският й бал, а самият проф. Пламен Марков ще и дипломата по случай успешното й завършване на НАТФИЗ. Луиза споделя още, че е много щастлива с Марин и счита, че именно той е човекът за нея.

Източник: skandalno.net

Един коментар по “Честито! Луиза Григорова заби милионерски син

  1. Честито!Пък ако реши да го „върже” с дечица, богатият ще им плати козметичните операции.Все пак да помни че хирургията не е всемогъща, предвид тежкия случай на лицева естетика при въпросния притежател на пари.Как се чукат с крокодили?Е то това е майсторлъка на к.у.р.варлъка, вие като не го можете яд ли ви е?(алохол и дрога и то повечко и нищо не забелязват)!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *