Черната Златка си отгледа коремче на плажа?! (ФОТО)

Черната ЗлаткаТакова е мнението на потребителите в мрежата, които всеки ден се взират в тялото на плейметката. Поне от месец тя се излежава на любимото й Каваци и сякаш вече започва да й личи… , смятат мнозина, пишат от Kliuki.net.

Преди да дойде лятото, Черната Златка влезе в страхотна форма и заформи даже плочки за нула време. Диетата и тренировките си казаха думата, а Злати очарова околните. Влюбена, красива и много желана – за какво още може да мечтае? А освен това заваляха и най-различни ангажименти към силиконката. Тя е доволна и при първия удобен момент се отдаде на цялостна почивка с гаджето си Миро.

Преди дни някои от феновете й обърнаха внимание, че от толкова мързел Злати вече е започнала да се отпуска отзад. Сега пък забелязаха, че коремчето й доста се е подуло и е тръгнало стремително напред. „Не се давай, плувай повече, че да си запазиш супер фигурата!”, „Ах, и такава те взимам, Златке, ама все пак не се изоставяй прекалено…”, нахъсват я във виртуала.

Ние пък ще кажем, че Златка изглежда невероятно, въпреки някои дребни забележки, които откриват другите. Добре, че поне не е хукнала да става клечка като Преслава, доволни са обожателите й.

Източник: Kliuki.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *