Черната Златка махна силикона заради сериозен проблем?!

Черната ЗлаткаЧерната Златка два пъти си уголемява бюста с изкуствени импланти и можеше да се похвали с наистина голяма обиколка.

Златка Димитрова махна силикона заради сериозен проблем с имплантите. Този слух обиколи форумите днес, след като плеймейтката публикува снимка по бански, на която едрият й бюст буквално липсва.

Както знаем, Черната Златка два пъти си уголемява бюста с изкуствени импланти и можеше да се похвали с наистина голяма обиколка, която се забелязваше от километри. Колажът със снимките преди и след е достатъчно красноречив и ясно се вижда разликата в размера.

Каква може да е причината Злати изведнъж да вземе подобно решение? В звездната ни история единствено Преслава се е осмелявала досега да прави подобни корекции, и то защото огромното й естествено виме й тежеше безкрайно и я изгърбваше.

Черната Златка не се е оплаквала от подобен проблем. Другият вариант е да е станал гаф с имплантите. Много българки пропищяха от френския опасен силикон, който бе залял пазара и се наложи да го махнат, за да не навреди на здравето им. Ако такъв е и случаят със Златка Димитрова, нищо чудно, че от чашка D изведнъж стана B.

„Леле, Злати, силикона ли си си махнала, или този бански те прави плоска?! Какво става с теб“, изумяват се фенове на плеймейтката в социалната мрежа, но Златка не ги удостоява с отговор засега.

Източник: kliuki.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *