Черната Златка към Станка: Ти ходила ли си на Олимпиада?

Етикети:

Черната Златка и СтанкаЗа съвсем кратко време след влизането си в Къщата на ВИП Брадър Черната Златка успя за пореден път да „покори” зрителите на предаването с ума си.

Видимо заинтересувана от личността на носителката на два сребърни олимпийски медала, петкратната ни световна и шесткратна европейска шампионка Станка Златева, Златка се обърна към нея и с неподправено любопитство попита: „Ти ходила ли си на Олимпиада?”.

Този въпрос окончателно „тушира” съквартирантите и дори не им остави възможност да се засмеят на простотията на имащата се за вип дама моделка. Цяла България се гордее с олимпийските постижения на състезателката ни по борба, но това явно не е по умствените възможности на Златка.

Е, риалити предаването спечели, защото много от зрителите се втурнаха към екрана, за да се посмеят на поредната изцепка на Черната Златка.

В мрежата питането на Златка веднага бе подложена на присмех и подигравки. „Ето защо влязла Златка, каза на Станка колко много се променила за една година, откакто е с Миро. Хаха. Много се е променила, дори не знае дали Станка е била на олимпиада, явно е чела само книгите, които й дава г-жа Патрашкова.”

„Може да мисли, че Олимпиада и Олимпийски игри са различни спортни събития”, насмешливо я поднасяха други.

В отговор на твърдението на Патрашкова, която е поела моделката под крилото си, че във ВИП Брадър ще видим една нова личност, Златка наистина се показа в по—нова светлина—изпълнена с повече незнание и ръсеща изцепки от самото начало.

Източник: kliuki.ws

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *