Чашата преля! Лили Иванова праща Слави на съд

Лили Иванова праща Слави на съдПевицата бясна за кючеците върху нейни песни.

Войната между Лили Иванова и Слави Трифонов скоро ще се пренесе в съдебната зала. Естрадната прима е направо бясна и заплашва да съсипе Дългия. Причината за това е отношението на Слави към нея. Както и факта, че пуска нейни песни в предаването си.

Лили направо побесняла, когато Слави поставил за задача на участниците в „Магаданс-предизвикателството“ да танцуват върху нейни песни. Чашата преляла, когато изпълнителката разбра, че на нейна песен танцували кючек в национален ефир.

Естрадната прима от години е в конфликт с Дългия обидена заради шаржовете, които устройва на неин гръб в шоуто си. „Днес въртят кючеци на песните ми, утре Бог знае по какъв начин ще се гаврят с мен.“, беснеела певицата, пишат от hotarena.net, цитирайки „Всеки ден“.

Според запознати естрадната звезда вече е свикала адвокатите си и смята да прати официално писмо до Би Ти Ви за забрана на излъчването на песните й във форматите на Дългия. Това важи не само за шоуто, но и за музикалния формат „Гласът на България“. Говори се, че Лили планира да заведе и дело срещу Слави за подронване на репутацията й. Както и да поиска съдебна възбрана песните й да звучат в предаването му.

Източник: kliuki.net

2 коментара по “Чашата преля! Лили Иванова праща Слави на съд

  1. Слави Трифонов не може да се мери дори с кутрето на Лили Иванова. Тя прославя България и в чужбина, а него кой го знае?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *