Чандлър от “Приятели” се ошишка! Не се пребори с килограмите

Матю ПериЗвездата от „Приятели“ не успя да се пребори с килограмите.

Звездата от „Приятели“ Матю Пери е просто неузнаваем напоследък. Актьорът бе засечен преди дни на летището в Лос Анджелис в доста неприятен вид. От екранния чаровник Чандлър няма и следа. А Пери изглежда днес като застаряващ чичко, сериозно прекалил с бирата и чипса.

С широки дрехи, бейзболна шапка и очила, 43-годишния актьор правеше всичко възможно, за да избегне фотографите. Въпреки горещото време в Калифорния Матю носеше три ризи и кожено яке върху себе си. С което окончателно втрещи фотографите на летището.

Очевидно Пери не е успял да се пребори с един от пороците си. Тъй като освен с дебелите си дрехи актьорът се появи и плашещо шишкав.

През последните месеци актьорът се бореше със зависимостта си към дрогата и алкохола. Години наред холивудската легенда съсипваше здравето си с тях, пишат от „Дейли мейл“.

Вече няколко седмици актьорът е абсолютно трезвен. Но за сметка на това плашещо напълнял.
Приятели на Матю издават, че той все по-често отваря хладилника, за да притъпи нуждата си от алкохол. А резултатите са налице.

Въпреки, че изглежда направо стряскащо, Матю е твърдо решен да се прояви като спортист. И дори съобщи, че заминава за Чикаго, където ще играе бейзбол.

Източник: kliuki.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *