Цонев към Миков: Обади се на Йовчев, да не каже после, че не знаел

Цонев към МиковДнешният протест пред парламента започна рано сутринта и беше белязан от ареста на млад мъж, което предизвика остра реакция от протестиращите.

За разлика от други дни протестиращите изчакаха края на работния ден на депутатите около 16.30 часа, а когато депутатите напуснаха сградата на парламента протестиращите ги освиркаха. Продължителната акция пред парламента предизвика тревога сред част от депутатите, дали няма да се повтори блокадата от предишната седмица във вторник.

Депутатът от ДПС Йордан Цонев забрави, че микрофонът е включен и каза на председателя на народното събрание Михаил Миков да се обади на министъра на вътрешните работи Цветлин Йовчев.

Иди се обади на Йовчев, вече е блокирано всичко. Това е бавене, за да ни блокират вътре в парламента. Да не пита после ама аз не знаех.

От трибуната на парламента Михаил Миков заяви:

Навън се събират все повече и повече хора.

По рано през деня арест на млад мъж създаде напрежение по време на протеста. Полицията употреби сила, за да качи протестиращия в полицеския автомобил.

Недоволството на протестиращите пред парламента бе основно срещу приемането на актуализацията на бюджета.

Пред парламента пристигна и група от около 60 души от Благоевград. Част от протестната акция премина в плаж на жълтите павета пред централния вход на Народното събрание.

Източник: bnr.bg

3 коментара по “Цонев към Миков: Обади се на Йовчев, да не каже после, че не знаел

 1. Към Антон Кутев, ЙОРДАН ЦОНЕВ (МЕНТАТА) И ОСТАНАЛИТЕ ЧЕРВЕНИ МИЛИЦИОНЕРСКИ И НЕМИЛИЦИОНЕРСКИ БОКЛУЦИ:
  НАЛИ ПЪРВАТА ВЕРСИЯ НА СДВР беше, че стъклото било пукнато? Как, според вас, СЕ Е СЛУЧИЛО, ако е трудно това да стане със щит? Отговор – с камък! Видя се КАТЕГОРИЧНО, ЧЕ КАМЪКЪТ ИЗЛЕТЯ ОТВЪТРЕ НАВЪН, ИЗТИКАН (УДАРЕН) СЪС ЩИТ от вътрешната страна на автобуса. Защо автобусът бе изкаран всред най-многобройната група хора, а не по страничен обход?. Отговор – както при инсценираните нарушения във футбола, се търси умишлено „БЛИЗЪК КОНТАКТ С ОКОЛНИТЕ ЛИЦА“, за да „падне обвинението върху тях, особено в такава суматоха. СУМАТОХАТА НЕ ПОПРЕЧИ ОБАЧЕ ДА СЕ ВИДИ ИСТИНАТА – ПЪТНИЦИТЕ В АВТОБУСА СЧУПИХА ОТВЪТРЕ СТЪКЛОТО, ДАЖЕ С РИСК ДА НАРАНЯВАТ МНОГОКРАТНО СЛЕД ТОВА ХОРАТА НАТВЪН!!!
  „Tози, който хвърля камък, го е подбрал, за да убива“, смята Кутев.
  Да, но първо го е вкарал в автобуса, приближил го е до стъклото и го е натиснал със щита навън. ТАКА ВИЕ САМ ПОТВЪРЖДАВАТЕ, ЧЕ НЯКОЙ (ОТВЪТРЕ) ИСКА ДА УБИВА!
  „Нека някой вземе един щит и да се опита да избие стъклото отвътре“, прикани Кутев. „4-5 камъка са нужни, за да падне едно стъкло“.
  Другарю Кутев, нагъл лъжец и демагог – и един камък от вътрешната страна на стъклото – пред шита е необходим, за да го счупи и инсценира нападение „отвън“.
  Камъкът е неравен, това е направило впечатление на този, който предварително го е взел в автобуса! Защо го е взел? По същата причина, поради която твърдяхте 50 години, че и Хитлер е инсценирал Лайпцигски процес срещу вашето „светило“ Георги Димитров. За да го обвини умишлено в престъпление! И той беше Председател на Коминтерна, за какъвто гласихте и Станишев, а сега наглосттта ви е още по-голяма – искате да оглави Европа, НО ТОВА НИКОГА НЯМА ДА СЕ СЛУЧИ!. Да продължите да възвеличавате злото нищожество Станишев, а да обвинявате и преследвате несправедливо – невинните хора, протестиращи извън автобуса – това е върхът на лъжата и демагогията, в които комунистите още от годините на ЧК, през КГБ – до наши дни са се специализирали ИЗКУСНО!.

 2. КЪМ СДВР
  НЕ ИСКАМЕ АНАЛИЗИ НА ЧЕРВЕНОТО СДВР!
  Искаме отговори на въпроси:
  1. Откъде се взе този голям КАМЪК вътре в автобуса, преди да счупят народните любимци отвътре с него здравото („пукнато“) преди това стъкло от дясната страна на автобуса. Видя се как с голяма сила изблъскаха отвътре камъка – навън към хората всред с счупени парчета скъкла! КАМЪКЪТ СИ Е ПОРАСНАЛ САМ НА СЕДАЛКАТА или е ПРЕДВАРИТЕЛНО Е СЛОЖЕН ТАМ В МОМЕНТА НА КАЧВАНЕТО ЗА РЕАЛИЗИРАНЕ НА ЛЪЖЛИВИЯ ПЛАН ЗА „потрошаване на автобуса от протестиращите“?
  2. Защо т.нар. ДЕПУТАТИ и МИНИСТРИ, които са НАРОДНИ ИЗБРАНИЦИ, изблъскват с такава сила голям камък – навън към хората – през счупващото се от тях самите стъкло. НЕ НОСЯТ ЛИ ТЕ ОТГОВОРНОСТТА ЗА НАРАНЯВАНЕТО НА ОКОЛНИТЕ, КОИТО НЕ СА ГИ НАРАНИЛИ ПРЕДИ ТОВА!
  3. Защо продължиха да трошат навън многобройни парчета стъкла към хората – умишлено , а не неволно – и от лявата и от дясната страна на автобуса. Депутатите не можеха да излязат навън, защото автобусът беше заобиколен отвсякъде. Остава версията – за да доинсценират лъжливото счупване и да наранят хората отвън с камък и стъкла!
  ЯСНО Е ЧЕ ЦЯЛАТА ПРОВОКАЦИЯ С „ИЗМИСЛЕНОТО НАСИЛИЕ НА ПРОТЕСТИРАЩИТЕ“ Е РАБОТА НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ. ТРОШЕНЕТО НА СТЪКЛА ОТВЪТРЕ (С ВЗЕТИ ПРЕДВАРИТЕЛНО КАМЪНИ) Е КАТЕГОРИЧНО ПОТВЪРДЕНО. НИКОГО НЕ ИНТЕРЕСУВА ВЕЧЕ ДАЛИ СТЪКЛОТО Е БИЛО ПУКНАТО ИЛИ НЕ!
  НЕ Е РАБОТА НА СДВР ДА ПРАВИ „РАЗСЛЕДВАНЕ“ И ПРЕДНАМЕРЕНО ДА СИПЕ ЛЪЖЛИВИТЕ СВОИ „ВЕРСИИ“ ПО ИНАЧЕ ЯСНИЯ СЛУЧАЙ!
  4. НАРОДНИ ЛЮБИМЦИ, не забравяйте: С ВАШИТЕ КАМЪНИ – ПО ВАШИТЕ ГЛАВИ!

 3. СТАНИШЕВ: ПОДСТРЕКАТЕЛСТВАТА КЪМ НАСИЛИЕ В РЕЧТА НА БУЗЛУДЖА:
  Ето адреса за ВИДЕОТО , показващо счупването на автобусните съкла ОТВЪТРЕ пред Парламента в нощта на 23.7.2013, за което БЯХА ПАК ОБВИНЕНИ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ПРОТИВ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ОРЕШАРСКИ.
  http://www.youtube.com/watch?v=tAjD7ow7bPQ#at=268
  Диверсантът на КГБ, резидент в България, украинецът Станишеф доказа:
  1. Че цялата постановка с ТРОШЕНЕТО НА СТЪКЛАТА (ОТВЪТРЕ) НА ЗАЛОЖЕНИЯ пред „Парламента” АБТОБУС Е ЗАМИСЛЕНА И ИЗВЪРШЕНА ОТ „ЖЕРТВИТЕ“ (ЧЕРВЕНИ И ТУРСКИ ДЕПУТАТИ) В АВТОБУСА. Не им стигна чупенето на едно стъкло от едната страна и затова чупеха (пак отвътре) и от другата страна на автобуса, за да се инсценира по-масова „агресия” от страна на протестиращите. След това отговорността за това беше приписана на протестиращите от ИСТИНСКИЯ АТЕНТАТОР СТАНИШЕВ. Този път не беше катедрален храм „Св. Крал“, а само един автобус. Бива ли „лидер на БКП=БСП“ да лъже така безогледно и нагло?
  2. В речта си пред влюбените погледи на истеризираните „червени поклонници” на Бузлуджа Странишев пак излъга ГРЪМОГЛАСНО в тишината, че протестиращите в София „МЯТАХА КАМЪНИ, ПОТРОШИХА АВТОБУС…!” След това призова в РУСКИ СЛОВОРЕД:”СТИГА ТЪРПЯЛИ ТОВА БЕЗОБРАЗИЕ”! И най злият БЪЛГАРСКИ КОМУНИСТ би казал на родния си български език:”СИГА СМЕ (СТЕ) ТЪРПЯЛИ ТОВА БЕЗОБРАЗИЕ! (За РУСКИЯ ПРОВОКАТОР – България НЕ Е РОДНА СТРАНА, ТЯ Е АПЕТИТНА ХАПКА!
  3. Накрая, след като 4 ДНИ НАПРАЗНО СЕ ОПИТВАШЕ ДА ОБВИНЯВА (НЕОСНОВАТЕЛНО) ПРОТЕСТИРАЩИТЕ И ПАРТИЯ ГЕРБ В ПОДСТРЕКАТЕЛСТВА КЪМ БУНТ И МЕТЕЖ СТАНИШЕВ ЗАВЪРШИ „ПЛАМЕННАТА СИ АГИТАЦИЯ КЪМ ЧЕРВЕНИЯ ЕЛЕКТОРАТ” С БЕЗРАЗСЪДНИТЕ ДУМИ: „ИСКАМЕ ДА ПРЕНЕСЕМ БУЗЛУДЖА ВЪВ СОФИЯ”! И Този престъпник утре ще каже „ИСКАМЕ ИМПИЙЧМЪНТ НА ПРЕЗИДЕНТА”, КАКТО ИСКАШЕ „ГЛАВАТА НА БОРИСОВ, ГЛАВАТА НА ЦВЕТАНОВ” И НА ЕДИ-КОЙ СИ… С ПОМОЩТА НА ДЕБЕЛАН ПЕЕВСКИ, КАКТО ИСКА БЪЛГАРИЯ ЗА СЕБЕ СИ И РУСИЯ (И ТОВА ЛИ С ЦЕНАТА НА НЕПРЕСТАННА АГРЕСИЯ И ЛЪЖИ)?
  4. КОЙ ЩЕ ПОТЪРСИ СМЕТКА ЗА ТЕЗИ НАГЛИ ПРОВОКАЦИИ И КЛЕВЕТИ? ЗА ТОВА ИСТИНСКО ПОДСТРЕКАТЕЛСТВО НА НАСИЛИЕ? ТОВА ИЗИСКВА НЕЗАБАВНАТА НАМЕСА НА ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР! КАКВО ПО-ВАЖНО ИМА ДА РАЗСЛЕДВА ТОЙ, СЛЕД ТЕЗИ ЯВНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА, КОИТО СЕ РАЗПРОСТРАНЯВАТ С ГЛАВОЛОМНА БЪРЗИНА В МРЕЖАТА, А И ПО СВЕТА! НЯМА ЛИ КОЙ ДА СПРЕ ПОРЕДНИТЕ БЕЗЗАКОНИЯ НА ИНФАНТИЛНОБЕЗОТГОВОРНИЯ (И ПОД ВЕЧНА ПРОТЕКЦИЯ) ПРОВОДНИК НА РУСКИ ОЛИГАРХИЧНИ ИНТЕРЕСИ В РОДИНАТА НИ –СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *