Цецка Цачева: Ако на БСП им стиска, да ходим на избори

Цецка ЦачеваНямаме промяна в позициите – искаме незабавна оставка на кабинета на Орешарски.

Подкрепяме протестиращите и трябва да се направи така, че с един мощен протест да се даде ясна оценка на този кабинет, призова от студиото на Нова ТВ бившият шеф на парламента Цецка Цачева.

Готови сме да отидем на нови избори веднага, ако от БСП са убедени, че ща са победители, нека отидем на избори, призова Цачева. Щом БСП се чувства сигурно в социологията защо бяга от рота на хората, но явно и те не се убедени в процентите, които им дават агенциите, посочи от депутатът от ГЕРБ.

Та изтъкна, че обществото е крайно разделено и едва ли има и три въпроса по които нацията да има общи виждания. Това разделение между политиците води и до противопоставяне между гражданите, предупреди Цачева.

Според нея в ГЕРБ не се притесняват, че хора от партията им ще отидат в новата формация БАСТА, на Миро Найденов и Емил Димитров.

Само в главите на създателите на  БАСТА се въртят картини как депутати на ГЕРБ напускат и отиват при тях, иронизира ги Цачева.

По темата за общи действия с десните партия тя бе категорична: Времето ще даде отговор на въпроса дали ще сме с Реформаторския блок заедно. Там има сестрински партии, с които сме в ЕНП, но обществото ще реши.

Източник: faktor.bg

Един коментар по “Цецка Цачева: Ако на БСП им стиска, да ходим на избори

  1. Аз бих й предложила на тази партийна секретарка да изчакаме прокуратурата да си свърши работата,защото ,ако ще излизаме на избори трябва да се знае кои ще излизат!Дали цецко , дали боко мутрата,дали не един и двама от скапаната им партийка,за които се знае,че са злоупотребявали и преяждали с власт!
    Не е лошо изборите да се позабавят,за да може и другарчетата им от сегашната управляваща върхушка да „понаправят“ някой и друг золум,та да не са сами на едно друго място,не на на изборите,които така,или иначе,ще направим!
    Но,трябва да знае тази …,а бе,не искам да обиждам никого,но по-нагли,дебелооки,безсрамни и нищожни политици от нашите няма!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *