Цензурирано видео: Пловдивчанка в тройка на село!

Йоана Георгиева, Петър и Милен„Йоана Георгиева, Петър и Милен“ – така е озаглавено видеото, което тези дни бе хит в нета. Аматьорските кадри бяха качени за кратко в във Фейсбук, но заради меко казано неприличните сцени бързо беше свалено. В аматьорското видео девойка е обладана от две момчета на възраст не повече от 22-23 години, съобщава „Марица“. Единият е отзад, а другият е даряван с орална любов. Трети снима с телефон и приглася: „Е, хубава работа, едно момиче не може да се справи с двамата човека“. Той също се включва от време на време в оралната любов.

Девойката е видимо доволна от факта, че я снимат в тройка с двама мъже. Тя през цялото време повтаря: „Давай, давай, давай, нали искаше много…“.

Има реплики, които „Марица“ се въздържа да публикува, заради изключително нецензурното съдържание. Няма да публикуваме и срамните сцени, а само един кадър, който дава представа какви я вършат безотговорните младежи…

Подобни клипове се появяват все по-често в мрежата. Повечето участници са тийнейджъри, снимат се не само за удоволствие, а с ясното съзнание, че ще пуснат клипчето си в нета и ще го гледат много хора. Те не се срамуват от действията си, а с радост ги показват на съученици и познати. Къде са родителите им и знаят ли какво правят децата им, остава загадка. Факт е, че участниците в клиповете са пълнолетни, но моралните ценности определено не са възпитавани у тях.

Източник: БЛИЦ

5 коментара по “Цензурирано видео: Пловдивчанка в тройка на село!

  1. С такива клипчета в нета е пълно, като почнаха да се появяват преди 6-7г. Тогава направо бълваше с тях. На всеки телефон имаше по няколко. Последните години доста секнаха по една или друга причина, което е хубаво и все по рядко се появяват, и точно сега вас ви изби на морал…. мисля че е малко късно за това.

  2. този е клип е на повече от година в торент тракерите:) та чак сега ли?? даже мисля че в Бургас?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *