Цветанов: Важно е хората да чуят лъжите, които се изрекоха през предизборната кампания

ЦветановБившият вътрешен министър е сигурен, че ще има нови избори след няколко месеца, не очаква депутати от ГЕРБ да подкрепят нова тройна коалиция

“Убеден съм, че след няколко месеца ще бъдем изправени пред нови предсрочни парламентарни избори”, каза бившият министър на вътрешните работи Цветан Цветанов и зам.-председател на ГЕРБ. Той съобщи, че днес ръководството на партията и парламентарната група на ГЕРБ трябва да се съберат на общо заседание преди свикването на 42-то Народно събрание утре.Цветанов предупреди, че от този момент нататък в публичното пространство ще се появят много спекулации и неверни твърдения.

„Към настоящия момент всички избрани народни представилите от ГЕРБ ще бъдат единни. Важно е да видим тази тройна коалиция, която ще бъде прикрита пред едно програмно правителство. Много е важно за българските граждани да чуят лъжите, които се казаха по време на предизборната кампания”, отбеляза Цветан Цветанов пред БНТ.

По думите му – партиите БСП, ДПС и „Атака” имат много различия като например БСП подкрепя изграждането на АЕЦ „Белене”, а според ДПС това не може да се случи. ДПС пък настоява за плосък данък, „Атака” иска сега и веднага 1000 лева заплата, а 500 лева пенсия.

„ГЕРБ показа какво е свършила през своя мандат и постави основните акценти”, посочи зам.-председателят на ГЕРБ. Цветан Цветанов определи Цецка Цачева като „един достоен кандидат за председател на Народното събрание, тъй като тя се е доказала като знаеща и можеща”.

Бившият вътрешен министър коментира още, че по време на изборите –„българските граждани не успяха да упражнят правото си на глас, тъй като бяха объркани”.

Източник: bulgaria-news.bg

Един коментар по “Цветанов: Важно е хората да чуят лъжите, които се изрекоха през предизборната кампания

  1. “ Важно е хората да чуят лъжите, които се изрекоха през предизборната кампания“ (ЦИТАТ).
    Хората чуха всички лъжи. А лъжи се изричат, когато играят много ПАРИ! Защо всички пари са винаги у КОМУНЯГИ, ТУРЦИ, ФАШИСТИ и техните ЛАЙНЯНИ МЕКЕРЕТА (Дебелан Пеевски, Лайньо Бартеков….). Само ПУТИН ли е щедър? На какво разчитат другите партии, особено, когато се плюят взаимно, а не се коалират. Я вижте ПРЕСТЪПНИТЕ КОМУНЕТА и техните КОАЛЕТА!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *