Цацаров можел да поиска депутатския имунитет на Бисеров

ЦацаровВътрешният министър Цветлин Йовчев и главният прокурор Сотир Цацаров се разминаха с версиите дали има проверка срещу Христо Бисеров, който подаде оставка като депутат и зам.-председател на ДПС.

Цитиран от агенция „Фокус“, Сотир Цацаров каза, че срещу Бисеров има сигнал, който е бил изпратен в прокуратурата вчера следобед от председателя на ДАНС Владимир Писанчев. „Ако ДАНС ме беше информирала по-рано, или получила информация, която съдържа данни за престъпление, защото информацията все още се анализира в градска прокуратура, ще поискам имунитета на Христо Бисеров, ако не съдържа данни за престъпление, няма да го поискам“ каза още главният прокурор.

В същото време вътрешният министър и силов вицепремиер Цветлин Йовчев зави по Нова, че няма информация ДАНС да са проверявали Бисеров.

„Капитал“ писа във вторник, че ДАНС и данъчните са извършили щателна проверка на Христо Бисеров и на фирмите, в които членове на семейството му имат участие, което е довело до оттеглянето му. Бях свръхизненадан от оставката, заяви Местан.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *