Христо Нанев: Легендарният полтъргайст Кики се спомина

КикиЛегендарният полтъргайст Кики, който придоби национална слава в началото на 90-те години, вече не броди сред хората. Той се е преселил в отвъдното, съобщи откривателя на феномена Христо Нанев. Писателят се прочу с изследванията си върху полтъргайста и книгата си “Предсказанията на Кики”. Съществуването на Кики стана публично достояние заради контактите му с 11-годишната Даниела Мичева. Тогава той си другаруваше само с нея. Момичето от Пловдив дори се оплакало на Ванга, че е обсебена от дух, който я измъчвал. Събувал й чорапите на улицата, щипел я, чупел прозорци, замервал я с радиатори, обръщал масата. Но й давал информация – за посещението на папата, че Царя ще се върне у нас и ще оглави държавата. В Пловдив я мислеха за откачена. Дотогава никой не знаеше що е полтъргайст.

След това стана ясна ясна и схемата на разговорите. Кики почуквал по масата, за да отговори на въпроси. Един път за “не”, два пъти за “да”, три пъти за “и да и не”. По-късно момичето свикна с него и престана да се плаши.

Каквото било – било, защото Кики вече е изчезнал и няма да се върне повече, увери Христо Нанев. Той обясни, че бродещите духове не живеят дълго, защото им се изчерпва енергията и отиват в отвъдното. Полтъргайстите обикновено са духовете на мъчително починали хора, които местят предмети и изпращат кодирани послания, смята той.

“ШОУ” отдавна съобщи, че Даниела Мичева се е преселила в САЩ. Допреди няколко години тя още си общувала с Кики и го чувала. Тогава полтъргайстът си замина заедно с нея. Последно тя споделила с Нанев, че вече не си говори с него.

Източник: БЛИЦ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *