ХИТ! 86-годишна гимнастичка направи фурор в мрежата! (ВИДЕО)

Йохана КвасЙохана Квас е по-пластична от момичета, четири пъти по-млади от нея.

Името Йохана Квас не е познато на широката аудиторията. Или поне не беше до скоро. Въпросната Йохана е добре позната в Германия, тъй като от години е прославила страната си с кариерата си на гимнастичка. И по-конкретно от 79 години. Да, точно така, госпожа Квас в момента е на 86 години. И продължава да носи слава на Германия с гимнастическите си изпълнения.

Видео, в което госпожата на достолепна възраст прави упражнения на успоредка и на земя, за нула време се превърна в хит в нета.

Йохана показва, че въпреки напредналата си възраст, има умения и гъвкавост, за която могат да й завидят момичета, четири пъти по-млади от нея. Госпожа Квас показва, че когато човек има желание да се поддържа в добра форма, възрастта не е проблем.

Не само в Германия, а и в цял свят оцениха невероятното изпълнение на гимнастичката. Редица немски и международни вестници и списания поискаха да приготвят материал за изключителната германка. Само в Китай над 188 списания са публикували статии за Йохана. Самата тя не се счита за нещо изключително. Госпожа Квас скромно споделя, че за нея гимнастиката винаги е била призвание и не може да си представи живота си без нея.

През 2012 година германката беше вписана в книгата на рекордите Гинес като най-възрастната гимнастичка в света. А клипчетата с нея се превърнаха за нула време в хит във YouTube, пишат от kliuki.net.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *