Хермафродитът Гергана: Искам секс и деца от Николай

Хермафродитът ГерганаХермафродитът Гергана е на прага на нов живот. Дали ще стане истинска жена, зависи от Господ и от доктори в “Майчин дом”, които ще я прегледат, консултират и оперират безплатно, за да каже завинаги: “Сбогом на момчето! Иска да прави секс с приятеля си Николай. Това си пожела през плач различното момиче в предаването “Карбовски: Директно” по Нова телевизия.Историята на Гергана е известна. Когато се ражда, изглежда повече като момче, отколкото като момиче. Има жлеза, произвеждаща високо ниво на мъжки хормони, което оформило и гениталиите и като такива.Няма влагалище. След ред операции вече изглежда като момиче.

Сега тя иска да я оперират отново, за да е пълноценна жена. “Дали ще съм истинска жена, зависи от Господ и докторите. Искам да карам полов живот, да имам деца…”. , не крие любимата на Николай. Гергана мечтае да й бъдат премахнати и най-малките белези на мъжки полов орган. Екип доктори от “Майчин дом” са й протегнали ръка. “Да заповяда при нас, за да бъде извършен преглед, да преценим как да и помогнем. Ще направим всичко безплатно”, обърна се към нея д-р Светлозар Славчев от Първа гинекологична клиника.

Източник: БЛИЦ

Един коментар по “Хермафродитът Гергана: Искам секс и деца от Николай

  1. Да е жив и здрав тоя травестит. Дано да стане жена за да я чукат всеки ден. Ако беше станала мъж поне той може да чука всякоя и не е много сигурно ако разберат че е травестит независимо дали е станало мъж или жена.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *