Хванахме я! Лъсна фотошопът на “перфектната” Райна! (ФОТО)

РайнаРайна винаги е твърдяла, че е против пластичните операции и разкрасяващите програми. Певицата категорично заявява, че се харесва и не смята за необходимо да прибягва до услугите на фотошоп специалисти, които да обработват снимките й, както правят повечето й колежки.

Е да, ама не.

Райнето изглежда е започнало да изпитва известни колебания по отношение на външния си вид. Как иначе да обясним факта, че и тя е започнала да прибягва до малките хитринки, за да изглежда по-ефектно на фотосите си?

Kliuki.net излови, че пилето на поп фолка се е възползвало от услугите на обработващите програми, за да си докара по-тънка и изваяна осанка. За нейно съжаление резултатът не е особено професионален. Очевидно в опита си да направи гърба си по-строен и да премахне издайническите паласки около талията, Райна е попрекалила с корекциите. В резултат на намесата, на гърба й се е получила доста необичайна гънка, която разсмя почитателите й.

Райна“Много си си хубава, не си разваляй снимките с фотошоп”, съветват феновете на звездата. Или поне дано следващия път се довери на специалист, който ще обработи снимката професионално.

Източник: kliuki.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *