Ханде от Огледален свят в по – друга светлина

Ханде (Джейда Атеш)Ханде (Джейда Атеш) е родена на 14 септември 1987 година в Анкара.

От малка още тя се интересува от актьорството и иска да стане популярна актриса и да участва в известни продукции. За да стане добра актриса Джейда Атеш посещава курсове в културния център „Barış Manço“.

След спечелването на конкурс за красота (при над 5 000 участнички), тя започва да получава покани за участие в различни реклами и роли в сериали.

Такива продукции са „Гурбетчийката“ (Gurbet Kadını), „Любов към играта“ (Aşk Oyunu) и други.

Като актриса до 2008 година Джейда Атеш участва в сериала Мечтатели, като Лейля.

От 2008 година има главно гост участия в различни сериали. В участията си в тези сериали, както и в други продукции, актрисата става изключително популярна и харесвана и започва да получава все повече покани за различни продукции.

Най-актуалната продукция (турски сериал), в която Джейда Атеш участва, е сериалът „Огледален свят“. В този сериал тя играе героинята Ханде. Тя идва от богат свят и разполага с много възможности, като същевременно е антипод на скромно и притеснително момиче. Когато разбира, че Емир харесва Фериха, а не нея, започва да се държи коварно и лицемерно с Фериха. Ханде не може да се примири, че Фериха е предпочетена пред нея и прави всичко възможно, за да привлече вниманието на Емир. Сериалът се излъчва в България и има висока гледаемост, в Турция също е изключително популярен, като вече гледаме вторият му сезон “Пътят на Емир”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *