Футболист преспивал, мамил и обирал BG МИСКИ!!! Ето кои е минал!

ФутболистИзключително скандален читателски сигнал получи HotArena.net на редакционната си поща. В писмото бивша на известен футболист, пожелала анонимност, разкрива за бруталното му държание с жените, както и колко много девойки е измамил с пари.

Става въпрос за нигерийски футболист Дениран Ортега, играл за софийските Славия и Левски. В момента е без клуб.

„Ще пиша от трето лице,  тъй като не искам да издавам самоличността си,  въпреки че въпросната персона ще ме разпознае от нещата,  които ще споделя. Гарантирам за истинността на информацията, лично съм свидетелка на 70% от нещата, за които говоря.

Въпросният футболист сменя жените като носни кърпички, всяка вечер е с различна, като ги сменя и в същото време заблуждава всяка, че е единствена, като й казва най-често: „Ти си my baby“, а заблудените момичета и жени (тъй като има и 17-годишни момичета и 30-годишни жени), си вярват. Някой от по-известните момичета, които е вкарвал в леглото си са моделката Дарина Калчева (разбира се – и нейни приятелки), певицата Пламена Петрова и изкусителката от „Островът на изкушението” – Роси Цанкова.

С Цанкова се занимава по-дълго време, играеше го влюбен. Правеха си голи фотосесии, ходиха на море. Тя го хвана в крачка и го заряза. Искала да му направи изненада и отишла направо към апартамента му, но изненаданата била тя. Заварила го в компанията на две момичета. Тя изпаднала в истерия и ги изгонила. След случката го засекла в Слънчев бряг, но той нямал желание да се срещнат. Тя го заплашила, че ще му счупи прозорците на колата и той набързо излязъл пред хотела. Накрая тя го заряза, а той й се обяснява в любов дълго след това, дори искаше да я води в Нигерия.

Преди време писахте и за момиче, което е правило аборт от него. Става дума за студентка в София. Нея я залъгва доста време. Искаше да се жени за нея, а всъщност целта му беше да вземе български паспорт, тъй като не беше одобрен, а му трябваше за да играе като европейски футболист.

Докато играеше във Враца и Монтана, залъга и доста непълнолетни момичета, като най-често ги канеше на гости, уж да му правят компания. Самият той се представя като роден през 1990 г. , т е. на 23 години, а всъщност е на 30. Това естествено го спестява на жените. Поддържаше и връзки с момичета от Пловдив и Варна, където живее семейството на брат му Ортега.

Преди около 2 месеца Дениран се отказа от футбола и замина за Америка, Калифорния. Преди да замине за там, беше много зле финансово, не беше получавал заплата от Монтана и Любимец, с които изкара лятната подготовка. Едвам си беше тръгнал от лагера им, останал е сам в хотела без пари, само с малко бензин в колата и се беше обадил на президента на „Славия“ за пари.

Отиде в Слънчев бряг, негов приятел работеше там като викач. Като забършеше някое момиче, го караше да правят секс на плажа, тъй като в хотела му се плащало допълнително за придружител, а не му се давали пари, които и без това няма. Най-често искаше пари назаем от президента на „Славия“ и кмета на Монтана. От тях взе и за билет за Америка, беше без стотинка. Живееше в апартамента на свой приятел от Лондон, който идва в София само за почивките.

Докато беше в „Славия“ постоянно правеше купони заедно с брат си. Живееше на квартира в „Красна поляна”, в един мезонет. Изпиваше по бутилка уиски и често пушеше трева, затова и го изгониха, беше и много своенравен.

Преди да замине за Америка, от Любимец се върна в София. Имаше си нова „приятелка”, но тъй като тя замина на бригада, поднови отношенията си с студентката, която абортира от него. Тя отново забременя, явно му се искаше да я върже, но тя не искаше детето и той разбира се, спря да я търси. След 1 седмица замина за Америка и я остави да реши сама дали да абортира или сама да гледа детето, естествено без помощ от него и за двата варианта. Остави момичето за 2 път да прави аборт от него, и то със собствени средства, няма срам от никого. Остави й и сметки за 800 лв. от мобилни оператори, тъй като подписваше договори на името на момичетата, за да си няма вземане даване после той.

Искаше пари назаем и от момичетата много често, които после не връща, но нали казват „Любовта е сляпа”. Пред тях претендираше със скъпи вещи и те се заблуждаваха, че излизат едва ли не със звезда. Купи си iphone 5, а не можеше да си плаща сметките. Всяка втора, с която лягаше, я пускаше на приятелите си, а той пък нападаше приятелките на момичетата без свян. И нали момиченцата често бяха по-глуповатички, се скарваха помежду си, вместо да бият шута на мамбата.

Повечето му приятели са женени или сгодени, но не им пречеше, тъй като идваха само за кратко в София. Често е в компанията на Удожи, който рита в Румъния, но често се прибира в България, жена му и двете му деца са тук, но това на му пречи да вършее с Дениран и компания и да вкарва нови българки в леглото си.  Самият Дениран поддържаше връзки с женени и сгодени жени, или пък самотни майки, нищо не му пречеше.

Пиша ви, тъй като това е един апел към всички момичета, да не се занимават с тези чернокожи футболисти, имаме достатъчно български момчета. Чужденците само минават оттук. За тези, които още поддържат връзка с Дениран, да си пазят парите.

На снимката с венеца на врата е с приятеля си от Лондон, в чийто апартамент живееше. Има снимка и с Удожи и поредните момичета. На едната от снимките е на рождения си ден с Мари Вачева и Бранимир Костадинов. Въпросната вечер Дениран се похвали, че е наел проститутки, като момичетата бяха Мари Вачева и Галина Димитрова. На друга снимка пък е с Роси Цанкова и Сержиньо Грийн.“

HotArena.net не се ангажира с достоверността на изнесената информация, която може и да е плод на чувството за хумор на автора й.

Източник:hotarena.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *