Фолкът се тресе от скандали! Певици се хванаха за косите!

Фолкът се тресе от скандалиЗеметресение от скандали разлюля фолк гилдията! Певици се хванаха за косите заради интриги на професионална и лична основа, пишат от HotArena.net. Някои чалга изпълнители са толкова възмутени от ситуацията, че са готови да се откажат завинаги от фолка.

Така например заради пошлостта в чалгата Крум се е махнал от компания Ара и не крие, че е безкрайно омерзен от поведението на някои колеги.

Заразно зло

„Емануела е зло Номер 1 в нашия бранш. По-лошо никой не ми е правил и не пожелавам на никого да среща човек като нея. Падаха ми участия, бавеше ми се пускането на песни и видеоклипове, бях свален дори от участието в благотворителната инициатива „Българската Коледа“, в последния момент промениха участието ми на турнето на ФЕН тв – и всичко това със съдействието на Емануела“, изплака Крум.

Според него причина за злобата на Емануела е фактът, че не й „бутнал“. Изпълнителката искала да го вкара в леглото си, но Крум й отказал и оттогава бял ден не е видял.

Емануела обаче няма проблеми само с Крум. Припомняме, че певицата с изумрудените очи се изпокара и с нетолкова известната й колежка Джорджиа. По думите на последната, Емануела откраднала мъжа й, докато тя беряла душа в болницата. „И с цялата си наглост ще ми казва „Здрасти“, като ме види. Емануела е двулична, изкуствена манипулаторка, безскрупулна и меркантилна простакеса“, изказа се неласкаво Джорджиа.

Есил Дюран също нападна словесно Емануела, но не на лична основа, а на професионална. Емануела възнегодува срещу изявлението на колежката си, че се отказва от чалгата, тъй като пошлостта й идвала в повече и смятала да се отдаде на семейството си. „Направо си кажи, че мъжът ти не ти дава да пееш и в замяна ще те осигури финансово“, тросна се Есил Дюран, а после заяви, че само се пошегувала.

„Постоянно има нападки от различни страни, така че няма да коментирам“, отвърна Емануела пред „България Днес“.

Нова мода

Есил Дюран захапа и Мария на същата тема. „Вече не е модерно да се ходи по участия. От време на време пускаш по един видеоклип, а през останалото време си стоиш вкъщи“, описа ситуацията в чалгата Есил.

За всички стана ясно, че визира колежката си Мария, която откакто е с милионерския син Християн Гущеров, заряза участията по задимените кръчми.

Това дразни останалите певици, които основно се изхранват от участията и само благодарение на хонорарите си успяват да спонсорират клиповете си. Това, че Мария е намерила друг вид спонсорство, вбесява колежките й.

Стела Йорданова – hotarena.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *