Финалът на “Огледален свят” бе подменен! Ето го погребението на Ферия! (ВИДЕО)

Огледален святКраят на „Огледален свят“ така и не бе излъчен. Грандиозният финал, който продуцентите обещаваха на публиката не се състоя, а аудиторията бе повече от разочарована. Оказа се, че всички подробности около смъртта, погребението и загубата на героинята ще бъдат разкрити в продължението на сериала „Пътят на Емир“, пишат от kliuki.net.

Продукцията обаче засне едва три епизода, в първия, от които бе дадено обяснение за смъртта на Фериха. Оказва се, че младата жена е убита от Халил, който успява да избяга от психиатрията незнайно как. Цялата история с погребението е представена през очите на Емир в новия сериал, който не може да прежали любимата си.

Драмата се оказа една от най-хитовите в историята на турското кино, но продължението не предизвика очаквания интерес. Краят на „Огледален свят“ разочарова силно и зрителите, които се заричаха, че няма да гледат повече сапунени сериали, заради финала.

Оказа се, че от Би Ти Ви са решили да не закупуват  продължението, тъй като освен сцената с погребението нищо друго не свързва новия проект със сериала. Така зрителите останаха доста разочаровани от финала на „Огледален свят“.

Междувременно в интернет се появи видео, което разкрива как се е развила цялата драма. През погледа на главния герой е разказана и историята за трагичната загуба на съпругата му.

2 коментара по “Финалът на “Огледален свят” бе подменен! Ето го погребението на Ферия! (ВИДЕО)

  1. За какво изобщо са продължили филма можело е да го оставят така женят се и така да свърши филма може ли да се излъчва филм без главната героиня. В момента филма изобщо не е интересен не знам защо БТВ изобщо го излъчва провалиха се с тоя филм пълна буза стана щом главната героиня я няма вече филма не струва нищо явно са мислили че на зрителите ще им е интересен като го продължат но са в голяма грешка няма ли я главната героиня сериала е без мислен много филма съм изгледала но за първи път срещам филм без главния герой по добре го СПИРАЙТЕ ФИЛМА НЕ СТРУВА БЕЗ Лейля Хазал Кая във филма Фериха ……

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *