Фики Стораро се е „напомпал” здраво (ФОТО)

Фики СторароФики Стораро се е пристрастил към посещенията във фитнес залата

Фики Стораро буквално е станал огромен. Синът на Тони Стораро определено е вманиачен по тялото си и посещава фитнес залата буквално всеки ден, разказват негови познати. Една от последните снимки на Фики Стораро от залата показва, че младият изпълнител сериозно се е заел със задачата да конкурира културистите, предават от kliuki.net.

На кадъра ясно се вижда ръката на Фики Стораро. Която има доста внушителни размери. Както знаете, новият любимец на фенките на поп фолка от доста години се поддържа, за да впечатлява почитателките си с тяло. Изглежда това желание се е превърнало в мания за сина на Тони Стораро. Голяма част от феновете му дори смятат, че певецът трябва да понамали темпото, иначе съвсем ще заприлича на културист.

„Преди беше по-секси, сега е прекалено“, коментират фенките на звездата. Дали обаче той ще се вслуша в съветите им е друг въпрос. Появиха се дори предположения, че Фики Стораро дължи все по-мускулестата си визия не толкова на редвоните тренировки, колкото на допълнителни субстанции. Които да допринесат за бързия растеж на мускулите му.

„Няма как толкова бързо да натрупа такава мускулна маса. 100% е вземал и химия“, коментират специалисти промяната във визията на Фики Стораро.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *