Феновете в ШОК: Азис се показа без брада! (ФОТО)

Азис се показа без брадаАзис си обръсна брадата! Певецът за пръв път от години се осмели да премахне напълно емблематичната си брада, която се беше превърнала в негова запазена марка. И която изпълнителят поддържаше все по-гъста и голяма в последните години. Заради участието си в ТВ шоуто „Като две капки вода“ обаче ромският славей се е съгласил да жертва лицевото си окосмение. Тъй като това е било изрично настояване на продуцентите на предаването.

Самият певец се похвали с промяната в профила си във Фейсбук. Като не скри, че е плакал като малко дете заради промяната. Първо, защото заради липсата на опит в бръсненето, се порязал доста сериозно на няколко пъти. И второ, защото определено не се харесва особено без брада. „Край със сексапила! С наивно и глуповато излъчване“, ожали се самият Азис в социалната мрежа.

Феновете му побързаха да го успокоят, че без брадата изглежда като малко момченце и пак го харесват.

Повечето от тях обаче не останаха никак очаровани от новата визия на любимеца си и не си направиха труда да го скрият. „Ужас! Пускай я веднага, така не приличаш на нищо“, „Неее, защо я обръсна“, са най-често срещаните отзиви в онлайн пространството по адрес на новия вид на певеца. Сред коментарите по форумите се срещат дори такива, че без брадата на Азис още повече му личи малцинствения произход. Което определено не е в негов плюс, недоволстват феновете.

Припомняме ви, че ромският славей е сред участниците в третия сезон на „Като две капки вода“. А продуцентите на предаването явно са решили да привлекат допълнителен интерес към себе си като накара певеца да се раздели с емблематичната си брада.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *