Фенка на Мария се превърна в нейно копие! Коя е истинската? (ФОТО)

Фенка на МарияПочитателка на певицата става жива нейна двойничка.

Фолк дивата Мария се сдобие с живо свое копие. Фенка на певицата не спира да я копира и имитира във всяко едно отношение.
Почитателката на певицата упорито й подражава. И ако не бяха съсипващите пластични операции на Мария, двете биха били като две капки вода.

Чаровницата, която върви по стъпките на фолк дивата, но не в музикален, а във визуален план се казва Мая и е от Македония. Момичето толкова много харесва певицата и всячески се старае да заприлича на нея. Приликата между Мария и Мая е толкова голяма, че отдалеч трудно бихте ги различили.
Феновете на Мария също са на мнение, че между двете съществува изумителна прилика. И съжаляват единствено, че фолк дивата е загубила предишния си чар заради пластичните операции.

Съвсем наскоро певицата провокира доста негативни коментари, след поредната промяна. Изпълнителката заложи на гръндж визия, с която втрещи почитателите си. Много от тях са на мнение, че така въобще не й отива. Интересно, дали почитателката на певицата ще я последва и в тази стъпка, в желанието си да стане пълно нейно копие?
Източник: kliuki.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *